FLAŞ HABER

Juventus'tan Sneijder hamlesi!

22 Temmuz 2015 Çarşamba 12:22

Orta saha arayışlarını sürdüren Juventus'un, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i yeniden gündemine aldığı ve teklif yapacağı iddia edildi...

Juventus'tan Sneijder hamlesi!
Serie A şampiyonu Juventus'un, geçtiğimiz sene ciddi şekilde ilgilendiği ancak transferini gerçekleştiremediği Wesley Sneijder için yeniden devreye girdiği belirtildi.
 
İtalyan basınında yer alan haberde; tecrübeli ismi Andrea Pirlo'ya veda eden, Şilili yıldızı Arturo Vidal'i Bayern Münih'e vermeye hazırlanan Juventus'un Julian Draxler'i istediği ancak Schalke'nin genç orta saha oyuncusu için 30 milyon euro istediği ifade edildi.
 
Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Sneijder'in, bonservis bedeli yüksek olan Draxler'in alternatifi olduğu ve Alman oyuncuya göre daha ucuza alınabileceği vurgulandı.
 
Juventus'un, 6 milyon euroluk bir teklif hazırladığı da ifade edilirken, Holandalı yıldızın henüz, Galatasaray ile sözleşme uzatmadığı hatırlatıldı. Şampiyonlar Ligi finalisti Juventus'un teklifinin, Sneijder'in Galatasaray'daki durumunu olumsuz etkiyebileceği kaydedildi.

Yorum Gönder