FLAŞ HABER

İşte G.Saray'ın listesindeki futbolcu

17 Nisan 2014 Perşembe 18:23

İşte Galatasaray'ın listesindeki futbolcu... Sarı kırmızılı kulüp 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 600 bin TL teklif etti.

İşte G.Saray'ın listesindeki futbolcu
İşte Galatasaray'ın listesindeki futbolcu
TEKLİF KABUL EDİLMEDİ


Sarı kırmızılı kulübün 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 600 bin TL teklif ettiği, bu rakamı düşük bulan Tekden Denizlispor yönetiminin öneriye soğuk baktığı bildirildi.
 
"Gelinen noktada kulübümüzün ve futbolcumuzun çıkarlarını düşünerek hareket edeceğiz" diyen Başkan Mehmet Özsoy, "Biz, gelişimini tamamlaması için Şevki'yi en az 1 sezon daha kadromuzda tutmak istiyoruz. Belki önümüzdeki sezon Tekden Denizlispor'da kiralık oynaması koşuluyla satmayı düşünebiliriz. Ancak şu an bir bonservis bedeli belirlemiş değiliz" şeklinde konuştu.
 
29 MAÇTA 4 GOL ATTI
 
Tekden Denizlispor Altyapısında 11 yaşında futbola başlayan ve 2013 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Şevki, bu sezon 12'si ilk 11'de olmak üzere 29 lig maçında forma giydi, 1364 dakika sahada kalıp, 4 gol attı. 2016'ya kadar mukavelesi bulunan 19 yaşındaki futbolcu, " Tekden Denizlispor'un sözleşmeli oyuncusuyum. Bu aşamada Galatasaray'a ya da bir başka kulübe gidiyorum deme hakkım yok. Yöneticilerin en doğru kararı vereceklerine inanıyorum" dedi.

Yorum Gönder