FLAŞ HABER

İşte Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası

05 Ekim 2020 Pazartesi 20:05

İşte Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası.. Fenerbahçe Yunan futbolcu Dimitris Pelkas’ı açıkladı! Fenerbahçe, Yunanistan´ın PAOK takımından orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Sarı-lacivertliler, "Dimitris Pelkas´a camiamıza hoş geldin diyor; Çubukluyla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerini kullandı

İşte Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası
Fenerbahçe, Yunanistan'ın Paok ekibinden Dimitrios Pelkas'ı transfer etti. 10 numara pozisyonunda oynayan 26 yaşındaki futbolcuyla sarı-lacivertli ekip 4 yıllık sözleşme imzaladı. Pelkas için Paok'a 1.6 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

Dimitrios Pelkas, geçtiğimiz sezon Paok formasıyla ligde forma giydiği 17 maçta 3 gol kaydetti. İmza sonrasında FB TV’ye konuşan Yunan futbolcu, “Burada olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum ki kulüp hedeflerine ulaşabilsin” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ise yaptığı açıklamada, “Kendisini daha önce de istemiştik ama olmamıştı bir türlü. Fenerbahçe’ye sempatisi olmuştu. İstanbul’a kadar gelip basketbol maçımızı izledi. Bu aslında 1,5-2 yıllık romantik bir hikaye Pelkas-Fenerbahçe buluşması. Dolayısıyla mutluyuz, 26 yaşında Yunan Milli Takımı’nın ve PAOK’un kaptanını transfer ettik. Hayırlı olsun” dedi.

Yorum Gönder