FLAŞ HABER

İsmail Köybaşı 90+6'yı bildi!

29 Nisan 2015 Çarşamba 10:36

İsmail Köybaşı 90+6'yı bildi! İsmail Köybaşı, “Şampiyonluk için bir hikayemiz olmalı. Mesela Fenerbahçe 97’nci dakikalarda kazanıyordu” dedi. 2 gün sonra Beşiktaş Karabük’ü 7 dakika uzatılan maçta 90+6’daki golle yendi. Müthiş bir liderlik hikayesi yazdı.

İsmail Köybaşı 90+6'yı bildi!
Beşiktaş’ın sol bekteki isimlerinden İsmail Köybaşı, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ligdeki şampiyonluk yarışı için ilginç sözler sarf etmişti.

Bu sezon hiç derbi kazanamamalarıyla ilgili konuşan Siyah-Beyazlı futbolcu “Bazı şeylerin anlam kazanması için güzel bir hikayesinin olması lazım. Mesela Fenerbahçe şampiyon olduğu sezon 97’nci dakikalarda gol atıyordu ve maç kazanıyordu. Hiç derbi kazanamamış olmamız ilginç bir hikaye. Ancak, belki de son derbiyi kazanarak şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Böylece çok büyük ve anlamlı bir hikaye ortaya koyabiliriz” ifadelerini kullanmıştı.

BAŞROL CENK'İN


İsmail Köybaşı’nın geçtiğimiz cumartesi yaptığı bu açıklamalardan sadece 2 gün sonra Ankara’da Kardemir Karabük karşısında çıkan Beşiktaş, tam da tecrübeli sol bekin işaret ettiği gibi unutulmayacak bir hikâyeyle maçı kazandı. İsmail'in forma giymediği ve 7 dakika uzatılan karşılaşmada Kartal, rakibini 90+6'da yedek kulübesinden gelen Cenk Tosun'un attığı enfes kafa golüyle mağlup etti. Böylece şampiyonluk yarışında yeniden zirvenin sahibi oldu.

Yorum Gönder