FLAŞ HABER

İsmail Kartal'tan flaş açıklama

30 Mayıs 2015 Cumartesi 21:45

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, görevini bıraktığını açıkladı.

İsmail Kartal'tan flaş açıklama
Fenerbahçe, Kasımpaşaspor'u sezonun son maçında 2-0'la geçerken İsmail Kartal'dan flaş açıklama geldi.
Teknik Direktör İsmail Kartal maç sonrası yaptığı açıklamada görevini bıraktığını söyledi.
Sezon başında Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından Fenerbahçe'nin başına geçen teknik direktör İsmail Kartal, Kasımpaşa karşılaşması sonrasında görevi bıraktığını açıkladı.
İşte İsmail Kartal'ın Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamalar;
"Bu sezona Beşiktaş iyi başladı. Daha sonra ben göreve geldim. Göreve geldikten sonra yükselişimiz olabileceğini söylemiştim. Bunu da gerçekleştirdik. Kurşunlanıncaya kadar iyi futbol oynadık. Daha sonra takımın psikolojisi bozuldu. Bazı yabancı oyuncular ülkelerine gitmek istedi. Biz burada kalmalarını sağladık. Şampiyonluk mücadelesini 33. haftaya kadar sürdürdük, kupada da yarı finalde elendik. Galatasaray iyi futbol oynamasa da bireysel oyuncularının başarısıyla şampiyon oldular. Hamza hocayı da tebrik ediyorum. Bu ülkenin 3 güzide kulübü yarış içinde oldu. Bilic ve ekibini de tebrik ediyorum."
"TAŞLANAN, YUHALANAN, KURŞUNLANAN…"
"Bugün 74 puanla sezonu bitirdik. Geçen sezon bu puanla şampiyon olduk. Taşlanan, yuhalanan ve kurşunlanan bir takım. Tüm istatistikleri elinde bulunduran, en çok koşan ve mücadele eden bir takım olduk. Ama insanların başarısızmış algısı olsa da bunu kabul etmiyorum. Bu şartlar altında hep beraber mücadeleden dolayı 74 puanla ikinci olduk. Çok başarılı bir sezon geçirdik. Samandıra'da bize hizmet veren insanlara teşekkür ediyorum"
"BAŞKAN DEVAM EDECEĞİZ DEDİ AMA…"
"Söyleyecek fazla bir şey yok. Bir, bir buçuk ay önce başkan devam edeceğimizi söyledi. Ben böyle bir niyetim olmadığını söyledim. Fenerbahçe'nin önünü açmak için. Daha büyük başarılara imza atılması için devam etmeyeceğimi söyledim ve görevi bıraktım. Çok büyük sıkıntılar yaşadık. Yalnız kaldık, yalnız bırakıldık. Fenerbahçeli olarak bırakıp kaçmadım, dik durdum. Benimle birlikte mücadele edenlere teşekkür ederim"
"Taraftarlarımıza şampiyonluk armağan etmek isterdim. Taraftarlardan özür dilerim. Fenerbahçe'ye bundan sonra başarılar diliyorum. Kimseye bir kırgınlığım yok, herkese teşekkür ederim."

Yorum Gönder