FLAŞ HABER

İskoçlar'dan bomba iddia!

09 Aralık 2015 Çarşamba 14:18

İskoçlar'dan bomba Van Persie iddiası! İskoç basınında yer alan habere göre ; F.Bahçe'nin yıldız golcüsü Robin Van Persie'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Celtic maçında sakatlığından dolayı oynamaması bekleniyordu. Fakat Hollandalı yıldız şok bir geri dönüşle yarın akşam kadrodaki yerini alacak.

İskoçlar'dan bomba iddia!
İskoç Daily Record'da 'Celtic için kötü haber' başlığıyla yer alan habere göre;  Robin Van Persie yarın akşam oynanacak Celtic maçında şok bir geri dönüş yapacak ve kadrodaki yerini alacak.

Haftasonu oynanan Gaziantepspor maçına sakatlığı nedeniyle götürülmeyen Hollandalı yıldızın sakatlığından dolayı Celtic maçında forma giymesi beklenmiyordu. Fakat dünyaca ünlü yıldız sürpriz bir geri dönüşle Celtic karşısında forma giymeye hazırlanıyor.

Haberde ayrıca, Vitor Pereira'nın en büyük endişesinin Volkan Şen'in sakatlığı olduğu belirtilirken, Lazar Markovic'in ilk 11'de beklendiği yazıldı. Ayrıca ligde forma şansı bulamayan kaleci Fabiano'nun da Celtic karşısında motive olup iyi performans gösterebileceği belirtildi.

Yorum Gönder