FLAŞ HABER

İlk 11'leri belli oldu

04 Ekim 2015 Pazar 19:21

Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçı ilk 11'leri belli oldu... Fenerbahçe Akhisar Belediyespor maçı için heyecan dorukta. Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor Süper Lig'in 7.haftasında karşı karşıya geliyor.

İlk 11'leri belli oldu
Fenerbahçe, ligte son maçta Beşiktaş yenilgisini unutturmak için Akhisar Belediyespor karşısında mutlak 3 puan için çıkacak.

Galatasaray haftayı 3 puanla kapatması Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor karşısında iştahını kabarttı.

VAN PERSIE YOK, FERNANDAO 11'DE!

STAT: Ülker Fenerbahçe Stadı
SAAT: 20:00
HAKEM: Serkan Çınar

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Alper, Nani, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner, Kadir, Merter, Custodio, Lualua, Güray, Hasan Kabze, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

* * *

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam Akhisar Belediyespor'la sahasında karşılaşacak.
 
Geçen hafta derbi maçta Beşiktaş'a 3-2 kaybeden ve hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde İskoçya'da Celtic'le 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, Manisa temsilcisi karşısında 3 puan arayacak.
 
Haftaya lider Beşiktaş'la aynı puanla (13) giren ve averajla ikinci sıradan bulunan Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ile birer beraberlik ve yenilgi aldı.
 
Geçen hafta Beşiktaş'a kaybederek ligdeki 15 maçlık yenilmezlik serisi son bulan sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'de ise 9 maçtır yenilmiyor. Seyircisi önünde ligde oynadığı son 9 maçın 8'ini kazanan ve bir beraberlik alan Fenerbahçe, Kadıköy'de en son yarın konuk edeceği Akhisar Belediyespor'a kaybetmişti.
 
Süper Lig'de geçen sezon 21. haftada oynanan maçta Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'yi İstanbul'da 2-1 yenmeyi başarmıştı.
 
Sarı-lacivertliler, Manisa temsilcisine karşı oynadığı son 3 maçı da kaybettti. Geçen sezon rakibini 2-1 ve 2-0'lık skorlarla yenen Akhisar Belediyespor, bir önceki sezon ise ligin 32. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 yenmişti.
 
Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve takımla kısmen çalışmalara başlayan Josef de Souza'nın, Akhisar Belediyespor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Celtic maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Volkan Şen'in durumu ise maç saati belli olacak.
 
Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor arasında saat 20.00'de Ülker Fenerbahçe Stadı Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçı hakem Serkan Çınar yönetecek. Lig TV'den naklen yayınlanacak.
 
İki takımın 7. randevusu
Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor, bu akşam 7. kez karşı karşıya gelecek.
 
İki takım arasında geride kalan 6 maçta taraflar üçer galibiyet aldı. Rekabetteki ilk 3 maçı Fenerbahçe, son 3'ünü ise Ege temsilcisi kazandı.
 
Fenerbahçe'nin 10 golüne, Akhisar Belediyespor 8 golle yanıt verdi.
 
Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe, rakibine Manisa'da 2-1, İstanbul'da da 2-0'lık skorlarla üstünlük kurdu.
 
Sarı-lacivertliler, 2013-2014 sezonunun ilk yarısında İstanbul'daki müsabakayı 4-0 kazandı, şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Manisa'da yapılan müsabakada ise ev sahibi ekip 3-1 galip geldi.
 
Geçen sezonun ilk yarısında Manisa'da yapılan maçı Akhisar Belediyespor 2-0 kazandı. İstanbul'daki müsabakadan ise Ege temsilcisi 2-1 galip ayrıldı.
 
Zirveyi almaya çalışacak
Yeşil-Siyahlılar’a karşı bu şanssızlığını kırmak isteyen teknik direktör Vitor Pereira’nın öğrencilerinin dikkat etmesi gereken biri isim de, rakibin tecrübeli hücum oyuncusu Lomana Lualua... Deneyimli forvetin Türkiye kariyerinde en başarılı performas gösterdiği takım Fenerbahçe.
 
LuaLua, Fener’e karşı 4 maçta 4 gol attı, ayrıca 2 de asist yaptı. Ligdeki 15 maçlık serisini ve liderliği geçen hafta Beşiktaş derbisinde kaybeden Fenerbahçe, bu akşam hem Beşiktaş’tan zirveyi tekrar almanın hesaplarını yaparken, Kadıköy’deki 9 maçlık yenilmezlik serisini de 10’a çıkarmayı amaçlıyor.
 
Fener’de son dakika
Fenerbahçe, Akhisar karşılaşmasının hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-Lacivertliler’de cezalı futbolcu bulunmazken, Beşiktaş derbisinde sakatlanan Lazar Markovic ile sakatlığı süren Josef De Souza, forma giyemeyecek. Diğer sakatlar Gökhan Gönül ile Volkan Şen’in ise durumlarının, bugün netlik kazanması bekleniyor. Vitor Pereira’nın, sağ bekte yine Şener’e şans vermesi, Diego’yu oyun kurucu olarak oynatacağı öğrenildi.
 
Akhisar’dan son dakika
Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe sınavına hazır duruma geldi. Fenerbahçe maçı için son çalışmasını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde gerçekleştirilen Akhisar, dün ise İstanbul’a ayak bastı. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Ege temsilcisinde teknik direktör Cihat Arslan, tecrübeli oyuncularına güveniyor. Özellikle sol kanatta forma giyen Güray Vural’ın yanı sıra Lualua, Hasan Kabze ve golcü Rodallega’dan Arslan, çok şeyler bekliyor.

Yorum Gönder