FLAŞ HABER

İbrahimoviç için nefesler tutuldu !

02 Ağustos 2015 Pazar 16:47

Cimbom taraftarı İsveçli yıldızın yolunu gözlüyor.

İbrahimoviç için nefesler tutuldu !
 Drogba, Sneijder gibi dünya yıldızlarını getiren G.Saray camiası ünlü golcünün sarı-kırmızılı formayı giyeceğine inanıyor.
ZiRVEDEN ONUN iSMi ÇIKTI
G.SARAY Yönetimi’nin Zlatan İbrahimovic’i yeniden gündemine alması camiada müthiş heyecan uyandırdı. Lukas Podolski ile açılışı yapan Aslan, İsveçli süperstar ile yılın transferini yaparak, ezeli rakiplerini psikolojik açıdan da çökertmek istiyor. Ünlü golcünün isminin transferde tekrar telaffuz edilmesi üzerine büyük coşku yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada İbra ile ilgili mesaj yağdırdı. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Hamzaoğlu’nun yüz yüze yaptığı görüşmede de Zlatan İbrahimovic’in ismi ön plana çıktı. Özellikle yeni yönetimin ezeli rakiplerin gerisinde kaldığını düşünen taraftarın gönlünü almak isteyen Dursun Özbek de İbrahimovic için maddi manevi tüm imkanları zorlayacaklarının sözünü verdi.
ÜCRET iÇiN KIRAN KIRANA
BOŞNAK asıllı forvetin kulübü PSG’yi bonservis konusunda ikna eden G.Saray Yönetimi, oyuncunun aklını çelmek için tümimkanlarını seferber etmiş durumda… İbrahimovic’inmenajeriMino Raiola ile temasa geçen sarı-kırmızılılar yıllık net 6 milyon Euro olmak üzere iki sezonluk sözleşme teklif etti. Raiola, ABD ve Hindistan’dan daha cazip öneriler geldiğini öne sürdü. Ancak yarışmacı bir kişiliğe sahip olan İbrahimovic’in 33 yaşında olmasına rağmen bir nevi emeklilik ikramiyesi olarak görülen bu ülkelerde futbol oynamak istemediği ve Şampiyonlar Ligi’nde faktörü yüzünden Cimbom’un teklifini değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Sneijder ve Drogba gibi büyük yıldızlara imza attırmanın kolay olmadığı tecrübesine sahip olan G.Saray Yönetimi aynı taktiği İbrahimovic için uyguluyor, sessiz ve derinden ilerliyor.

Yorum Gönder