FLAŞ HABER

İbrahim Toraman Gidiyor!

24 Ekim 2013 Perşembe 18:17

Sezer Öztürk'le kavga ettikten sonra takımdan dışlanan oyuncu İbrahim Toraman ayrılık sinyalleri verdi.

İbrahim Toraman Gidiyor!
 Sezer Öztürk'le kavga ettikten sonra takımdan dışlanan oyuncu İbrahim Toraman ayrılık sinyalleri verdi.
İbrahim Toraman, "Başkan ve yönetimin de kendilerine göre sebepleri olabilir, ama şunu açıklıkla söyleyebilirim, kendileri de herşeyi, suçsuz olduğumu biliyorlar, buna rağmen yönetim arkamda durmadı" dedi. Kendisinin takımın kaptanı olduğunu ve bunun sorumluluklar getirdiğini belirten İbrahim, "Sezer arkadaşımız özellikle gençlere hiç de iyi davranmıyordu. Ben de onu böyle davranmaması konusunda uyardım, ama dinlemedi. kaptanlık sadece pazubandı koluna takmak değil. Sezer'in bu yaptıklarına karşılık genç arkadaşlarımı korumasaydım, o zaman da özellikle genç futbolcular bana sen nasıl kaptansın derlerdi ki haklıydılar. Hiçbir zaman sinek ikili olmadım olmamda" diye konuştu.

Yaptığı öz eleştirilerde kendisinin en küçük hatasının olmadığını düşündüğünü belirten İbrahim Toraman, "Olsaydı, hem takım arkadaşlarımdan hem teknik heyetten hem de başkan ve yönetimden özür dilerdim. Bu kutsal ve büyük formaya yıllarca hizmet ettim, ayrılmak daha doğrusu gözden çıkarılmak canımı acıttı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan ayrılmanın kendisi için çok zor olacağına değinen İbrahim Toraman, futboldan da kopmak istemediğini, profesyonel futbol kariyerine devam etmek istediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Ara transfer döneminde de gelecek teklifleri değerlendireceğim. Ne bu formanın, büyüklüğünü sıcaklığını, ne de Beşiktaş taraftarlarını unutmam mümkün değil ama futbolu da bu yaşta bırakmak istemiyorum" dedi.

İbrahim Toraman, kendisine yönetim kurulu tarafından A2 takımı ile çalışacağı yönünde bir tebligatın da yapılmadığını ifade ederek, "Gelirse söylenenleri yaparım. Zaten ben tek başıma da antrenmanlarımı yapıyorum" diye konuştu. 

Yorum Gönder