FLAŞ HABER

Hıncal Uluç: Drogba Bu Ülkeden Kovulmalı

17 Nisan 2014 Perşembe 11:37

Hıncal Uluç: Drogba Bu Ülkeden Kovulmalı... Usta gazeteci, Drogba'nın sakatlığına rağmen Fenerbahçe maçında sonra alem yapmasını eleştirirken "Drogba bu ülkeden kovulması gereken bir adam" dedi.

Hıncal Uluç: Drogba Bu Ülkeden Kovulmalı
Sabah gazetesi spor yazarı Hıncal Uluç, Galata Saray'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Didier Drogba hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı. Uluç, Fildişi golcünün bu ülkeden bir an evvel kovulması gerektiğini söyledi.

İşte Hıncal Uluç'un Sabah Gazetesi'ndeki o sözleri...

"DROGBA BU ÜLKEDEN KOVULMASI GEREKEN BİR ADAM"


Galata Saray'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba, pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran Ağrı nedeniyle yurt dışına gönderildi.Şimdi Drogba bu ülkeden kovulması gereken bir adam. Çok daha sert konuşuyorum artık! Adamın sakatlığı pubis kasları. Pubis kaslarından sakat olan bir adam çok zorlu geçen bir Fenerbahçe derbisinden çıkar çıkmaz iki kadın ile gece kulübüne gidip Sabah beşe kadar alem yapar mı?

"BU ADAM YÜZÜNDEN G.Saray BÖLÜNDÜ"

Galatasaray ikincilik savaşına girmişken, (ikincilik demek Şampiyonlar Ligi'ne direkt girmek demek) kalan maçları çok önemliyken adam âlem yapıyor. Fenerbahçe maçının ardından sonra da diyor ki 'Ben doktoruma gidiyorum, hastayım.' Cehenneme git ve gelme. Bu adam yüzünden Galatasaray bölündü, bu adam yüzünden Galata Saray'da yabancılar ve yerliler bölündü.

" Chelsea'DE DE AYNISINI YAPTI"

Bu adam zamanında Chelsea'de Anelka ve Ballack'ı nasıl perişan ettiğini biliyorum. Aynı egoizm orada da vardı. Frikik olurdu, Ballack Almanya milli takımının kaptanı ve frikikçisi, Anelka Fransa milli takımının frikikçisiydi ama hepsini bu atardı. Ballack'ın kızıp oyunu terk ettiğini hatırlıyorum. Aynı Drogba.

Yorum Gönder