FLAŞ HABER

Hiç bir zaman kumar oynamadım!

15 Ağustos 2015 Cumartesi 10:17

Mehmet Topal, Eskişehirspor maçı sonrası kendisine yapılan saldırı hakkında konuştu.

Hiç bir zaman kumar oynamadım!
 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor ile oynanan sezonun  ilk maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Mehmet, güzel bir  galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Takım halinde çok iyi oynadığımızı  düşünüyorum. Bunu güzel gollerle de süsledik. İnşallah sezon sonuna kadar bu  galibiyetlerle devam ederiz" diye konuştu. 
 
Hafta içinde yaşadığı olayda kurşunun yanında bulunan genç futbolcu  Uygar Mert'in oturduğu koltuğun önüne geldiğini hatırlatan Mehmet Topal, şöyle  devam etti: 
 
"Uygar kardeşimle beraber 2-3 gün önce ölümden döndük. Açıkçası  kendimden daha çok Uygar için korktum. Atılan mermi Uygar'ın oturduğu koltuk  tarafına geldi. Biraz da üzgünüm. İnsanlar 'kumar borcu var, mafyayla ilişkileri  var' diye bazı bazı yorumlar yapıyormuş. Allah'a şükürler olsun biz bu yaşımıza  kadar alnımız ak, başımız dik yaşadık. Hayatımda hiçbir zaman kumar oynamadım.  Boş şeylerle de işim olmadı. Kumar oynamayı dahi bilmiyorum. Kumara kaybedilecek  parayla yüzlerce çocuk okuturum. Bu tür saçma sapan haberleri yapan, hakkımızda  saçma sapan yorumlar yapan insanlarla avukatlarımız adalet önünde görüşecek. Beni  tanıyanlar böyle şeylerle uğraşmayacağımı, yanından bile geçmeyeceğimi çok iyi  bilir. Bizim paramız tamamen ya bir hayır işine ya bir ihtiyaca gider ya da kendi  ailemiz için kullanırız."Milli futbolcu, yaşadığı olaydan dolayı futbola konsantre olmakta  zorlandığını vurgulayarak, "Bir anda ne olduğunu anlamadık. 2-3 gündür rahat  uyuyamıyoruz. Hepimizin ailesi var. Allah'a verecek bir can borcumuz var ama bir  şey uğruna vermek varken kaza kurşununa gitmek kötü olurdu. Sahaya çıkmak kolay  olmadı. Yine de çıkıp elimizden geleni yapmaya ve takıma faydalı olmaya çalıştık"  ifadelerini kullandı. 
 
Mehmet, gazetecilere yaptığı açıklamada ise hakkında çıkan transfer  haberlerine değinerek, "Transfer konularıyla kafamı karıştırmak istemiyorum.  Bugün çok zor şartlarda sahaya çıktım. Üç sezondur bu büyük camiada, büyük forma  altında gücümün sonuna kadar mücadele ettim. Takımın en zor zamanlarında insanlar  kaçarken biz sorumluluk alıp, dimdik şekilde mücadele verdik. Bizden memnunlarsa  kalıp işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Memnun değillerse profesyoneliz, herkes yolunu bir şekilde çizer ancak şu ana kadar bana gelen bir  şey yok. Bu konuların dışında kalmaya çalışıyorum" değerlendirmesinde bulundu. 
 
Fernandao: "Çok mutluyum" 
 
Sarı-lacivertli takımdaki ilk lig maçında gol atan Jose Fernandao, çok  mutlu olduğunu söyledi. 
 
Brezilyalı oyuncu, herkesin kendisinden sürekli gol atmasını  beklediğini vurgulayarak, "Bugün gol attığım için çok mutluyum. Her zaman elimden  gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Bu takım için fırsat buldukça  olabildiğince çok gol atmak istiyorum. Bütün takımı tebrik etmek lazım. Takım  halinde herkes en iyisini verdi. Sezon boyunca bizim için böyle olacak.  Konsantrasyonumuzu koruyarak, elimizden gelen en iyisini verip, kazanarak  yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti. 
 
Robin van Persie, Moussa Sow ve kendisinin bu sezon kaç gol atmasını  beklendiğinin sorulması üzerine Fernandao, "Kaç gol atarız bilmiyorum ama  Fenerbahçe'ye elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Her zaman  maksimumu sahaya koymaya gayret göstereceğiz. Önemli olan Fenerbahçe'ye yardım  edebilmemiz ve kupalar kazanmasına katkıda bulunmamız" diye konuştu. 
 

Yorum Gönder