FLAŞ HABER

'Hedefimiz final oynamak'

02 Eylül 2014 Salı 20:17

A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, İtalya'da düzenlenecek 2014 Dünya Voleybol Şampiyonası'nda final oynamayı hedeflediklerini söyledi.

'Hedefimiz final oynamak'
 Barbolini, organizasyonun resmi internet sitesinde yer alan  açıklamasında, şampiyonada zorlu bir grupta mücadele edeceklerini belirterek,  "Her maçı ayrı düşünmeliyiz. Turnuvaya Sırbistan maçıyla başlıyoruz. Grubun  favorisi Brezilya olarak görülüyor. Ancak Kamerun ve Kanada da baskı altında olmadıkları için daha rahat performans sergileyecektir. Birinci turda ilk ikiye  girmemiz, Rusya ve ABD gibi güçlü ekiplerden kaçınmamızı sağlayacak. Turnuvaya  iyi sonuçlarla moralli başlayıp Milano'daki finale kadar ilerlemek istiyoruz"  ifadelerini kullandı. 
 
Türkiye'nin Dünya Şampiyonası öncesi performansına da değinen İtalyan  antrenör, "Dünya Grand Prix'si elemelerinde başarılı bir grafik çizerek finallere  kalmamız, Dünya Şampiyonası öncesi bize moral oldu. Yavaş yavaş takımımızı  yeniledik. Kilit oyuncularımızın yanına genç isimleri de ekledik. İtalya'ya  formda bir şekilde gideceğiz" değerlendirmesinde bulundu. 
 
Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından İtalya'nın Trieste  kentinde 23 Eylül'de başlayacak 2014 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda B  Grubu'nda mücadele edecek Türkiye; Brezilya, Sırbistan, Bulgaristan, Kamerun ve  Kanada ile karşılaşacak. 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder