FLAŞ HABER

Hedef Kasımpaşaspor

05 Eylül 2013 Perşembe 12:58

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Hedef Kasımpaşaspor
 Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Oyuncular salonda yaptıkları ısınma hareketleri ve kuvvet çalışması ile antrenmanı tamamladı. Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Joseph Yobo tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdi.

Antrenmanda, milli takımlarda bulunan oyuncular Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo, Raul Meireles ve Recep Niyaz yer almadı.
Can Bartu Tesisleri'nde saat 18.00'de başlayacak günün ikinci antrenmanıyla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek. 

İSTANBUL / DHA

Yorum Gönder