FLAŞ HABER

Hasan Ali devrimi!

22 Eylül 2015 Salı 12:23

Yedek kalmayı sorun etmeyen sol bek, Fenerbahçe’deki en verimli dönemini geçiriyor.

Hasan Ali devrimi!
 Robin Van Persie’ye verdiği gol pası ile yıldızlaşan Hasan Ali Kaldırım, Vitor Pereira yönetiminde farklı bir kimliğe büründü. Tecrübeli sol bek, 2012 yılında transfer olduğu Fenerbahçe’de en verimli dönemini geçirmeye başladı.
 
25 yaşındaki futbolcu, bu sezona kadar 3 sezonda çıktığı 42 lig maçında sadece 3 asist yapmış ve 1 gol kaydetmişti. Ancak Pereira idaresinde, 4 lig mücadelesinde forma giyen milli yıldız, şimdiden 2 asiste ulaştı. Luis Nani ile beraber takımın en çok asist üreten oyuncusu olan Hasan Ali’nin attırdığı 2 gol de galibiyete doğrudan etki etti.
 
Öte yandan, başarılı oyuncunun Pereira tarafından özel olarak ilgi görmesi de form grafiğini etkiledi. Benzer etkiyi 2012-13 sezonunda Aykut Kocaman ile yaşayan Hasan Ali Kaldırım, şimdi yine istediği ortamı buldu.
 
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Shakhtar Donetsk mücadelesinde hocasının sağ bek oynama teklifini reddetmeyip takdir toplayan yıldız savunmacı, o günden itibaren farklı bir yer edindi. Pereira’nın yakından ilgilendiği Hasan Ali Kaldırım’ın çalışma disiplinin de üst noktada olduğu belirtiliyor.

Yorum Gönder