FLAŞ HABER

Hamzaoğlu'dan hakemlere şok tepki!

13 Eylül 2015 Pazar 02:18

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hakemlere tepki gösterdi:

Hamzaoğlu'dan hakemlere şok tepki!
 “Bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadık ama biz susunca hiçbir şeyi görmedik sanıyorlar. Tehdit etmiyorum ama biraz daha dikkatli olsunlar.”
 
MERSİN İdmanyurdu ile evinde 1-1 berabere kalarak yeni sezona yaptığı kâbus gibi başlangıcı sürdüren G.Saray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun hedefinde hakem Mete Kalkavan ve ekibi vardı. İlk 30 dakika kötü oynadıklarını fakat sonrasında pozisyonlar bulduklarını belirten Hamzaoğlu “Ne hikmetse bunları gole çevirmekte zorlanıyoruz. Bunu oyuncularımızla konuştuk.
 
BUGÜN (dün) ilk defa hocalarla ilgili konuşacağım. İnşallah bir daha da konuşmayacağım. Biz konuşmuyoruz, susuyoruz diye bir şeyleri görmüyoruz anlamına gelmez. Kaleci ilk yarı 5 dakika ayakkabısını bağladı, hakem 1 dakika uzattı. Geçen sene rakiplerimize 45 dakika uzatma verdiler. Susunca ensemize vurmaya başlıyorlar. Susuyorsak efendiliğimizden. Tehdit etmiyorum ama biraz daha dikkatli olsunlar.
 
GEÇEN maç Carole’a çıkan 2 kart tamamen art niyet. Selçuk’a yapılan faul daha erken çalınsa belki kırmızı görmeyeceğiz. Biz kimsenin oyununa gelmeyeceğiz. Beraberliği buna bağlamıyorum. Biz hakeme rağmen kazanmasını biliriz” diye konuştu.

Yorum Gönder