FLAŞ HABER

"Hamza hoca ile bir sorunumuz yok"

04 Ekim 2015 Pazar 01:17

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir karşısında bekledikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

"Hamza hoca ile bir sorunumuz yok"
 Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve 2-0 kazandıkları maçın  ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Sezgin, dün teknik direktör Hamza  Hamzaoğlu ile bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Böyle bir netice bekliyordum.  Dün yaptığımız toplantıda hocayla detaylı konuştuk. Güzel bir maç oldu. İlk devre  biraz çekişmeli oldu ama ikinci devre hocanın da güzel değişiklikleriyle sonuca  gittik. Mutluyuz, beklediğimiz bir netice aldık. Şampiyonluğun yine en büyük  adayı biziz. Yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu. 
 
Sezgin, Hamza Hamzaoğlu ile bir sorunlarının olmadığını dile  getirerek, "Kendisinden devamlı raporlar isteniyor. Bazen sözlü, bazen yazılı  istenebilir. Bunlar normal şeyler. Bizim aramızda hiçbir sorun yok.
 
Taraftarlarımız rahat olsun, doğru yolda gidiyoruz. Teknik direktör başarılı şu  anda. Teknik direktörle bir sorunumuz yok, kendisine güveniyoruz. Bu şekilde  devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 
 
Nasuhi Sezgin, Dursun Özbek'in başkanlığa gelmesinin Galatasaray  Kulübü için bir şans olduğunu anlatarak, "Dursun başkanın göreve gelmesi  Galatasaray için bir şanstır. Bunu herkes böyle bilsin. Bu şekilde devam  edeceğiz. Üç sene de görev başındayız" dedi. 
 
Sezgin, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'den memnun olduklarını,  sözleşmesinin iki yıl uzatılmasını olumlu bulduklarını dile getirdi. 
 

Yorum Gönder