FLAŞ HABER

Hakan'dan Galatasaray açıklaması!

20 Ekim 2013 Pazar 14:20

Hamburg’un genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu Almanya'da verdiği röportajda akla takılan sorulara cevaplar verdi.

Hakan'dan Galatasaray açıklaması!

1994 doğumlu genç futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun adı yaz transfer döneminde Galatasaray ile anılmış, fakat Türk oyuncu Almanya’da kalmak istediğini söylemişti. Hakan Alman basınına verdiği röportajda da kariyerine Hamburg’da devam etme isteğini tekrarlarken çok önemli konularda da görüşlerini bildirdi.

Dünya Kupası

İlk olarak Milli takımla Brezilya’ya gitme şansını elde edememeleri hakkında konuşan genç yıldız, “Çok üzüldük çünkü Brezilya’ya gideceğimize inanıyorduk. Ama olmadı, şimdi de Hamburg’a döndüm. Dünya Kupası’nda da tabii ki Almanya’yı destekleyeceğim” dedi.

Galatasaray konusu

Galatasaray’a transfer olacağı söylentileri hakkında da açıklamalarda bulunan Hakan, “Menajerim ve benim kulağıma da böyle şeyler geliyor. Benimle ilgilenmeleri beni gururlandırıyor fakat her zaman söylediğim gibi ben öncelikle kendimi Hamburg’da kanıtlamak istiyorum” diye konuştu.

Türk gazetecilerden yakındı

Türk gazetecilerden de yakınan Hakan, “Beniz sürekli olarak arıyorlar, fakat herhangi bir Türk numarası gördüğümde artık açmıyorum. Çünkü bana ait olmayan lafları sanki benim lafımmış gibi gösteriyorlar” ifadelerini kullandı.

Van der Vaart

Takımın 10 numarası tecrübeli Van der Vaart’tan da övgüyle söz eden genç oyuncu, “O çok tecrübeli ve bana çok fazla tavsiyede bulunuyor. Maçtan sonra Türkiye’den Almanya’ya beraber döndük. Böyle bir oyuncunun yanımda olması mutluluk verici” diye konuştu.

Yorum Gönder