FLAŞ HABER

G.Saray'ın gözdesi Trabzon'a mı?

06 Ağustos 2014 Çarşamba 20:55

Transferin gözde ismi Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Erkan Zengin'in ismi sık sık Galatasaray ile anılırken son olarak Trabzonspor iddiası da ortaya atıldı. Zengin'in menajeri son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

G.Saray'ın gözdesi Trabzon'a mı?
Transferin gözde ismi Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Erkan Zengin'in ismi sık sık Galatasaray ile anılırken son olarak Trabzonspor iddiası da ortaya atıldı. Zengin'in menajeri son durum hakkında Maraton.com.tr'ye açıklamalarda bulundu.

Erkan Zengin'in sarı-kırmızılı ekiple transfer görüşmesi yapabilmesi için öncelikle Galatasaray ile Eskişehirspor'un anlaşması gerektiğini belirten Erk Toros, "Sezon başında Galatasaray, Erkan Zengin'i istedi ancak iki kulüp arasında anlaşma daha olmadı. Bizim Galatasaray ile masaya oturmamız için öncelikle Eskişehirspor'un Galatasaray ile anlaşması gerekiyor.

Eskişehirspor Başkanı'nın açıklamaları var "20 Milyon istiyoruz, 15 Milyon istiyoruz" şeklinde. Bizim görüşmemiz için iki kulübün görüşmeleri netleşmeli." dedi.

Trabzonspor iddialarına da cevap veren Toros, "Trabzonspor'dan bize ve Eskişehirspor Kulübüne gelmiş bir teklif yok." açıklamasında bulundu.

Erk Toros, ismi Galatasaray ile anılan bir diğer Eskişehirspor futbolcusu Tarık Çamdal hakkında ise "Tarık Çamdal, hangi takıma giderse gitsin çok büyük işler yapar. Genç yaşına rağmen çok olgun bir oyuncu. Çalışmalarını çok ciddi şekilde yapıyor, her takımda kendini gösterir." açıklamasında bulundu.

Yorum Gönder