FLAŞ HABER

G.Saray'dan yılın bombası!

30 Temmuz 2015 Perşembe 10:37

Xabi Alonso Galatasaray'a transfer olacak mı? Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte her gün başka bir isimle anılan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Xabi Alonso oldu. 2016 yılında kontratı bitecek olan oyuncu için Bayern hala bir teklifte bulunmadı. Bu durumu fırsat bilen Galatasaray'ın ise Xabi Alonso'ya teklif götürdüğü iddia edildi.

G.Saray'dan yılın bombası!
AMK Gazete'nin haberine göre Galatasaray Xabi Alonso'ya teklif götürüyor. Yönetim, Bayern Münih ile zıtlaşan Xabi Alonso için tetikte. Xabi Alonso'nun B.münih'e transferi geçen sezon beklenmedik bir anda gerçekleşmişti. 33 yaşındaki futbolcunun Real madrid forması giydiği dönemde İspanyol şarkıcı Russian Red lakablı Lourdes hernandez ile yasak aşk yaşadığı öne sürülmüş ve eşinin isteği üzerine evliliğini kurtarmak için İspanya'dan ayrılmak zorunda kaldığı belirtilmişti. “Xabier” isimli şarkının Alonso için yazıldığı iddialar arasında.

SPONSOR ARANIYOR

2016'da bitecek sözleşmesini uzatmak isteyen İspanyol orta saha, bu konuda yeteri kadar ilgilenilmediğini düşünüyor. İddialara göre Vidal'i alan Bayern, bir başka genç oyuncuyu da transfer edip, Xabi Alonso'yu rotasyon ismi haline getirecek ve ilerleyen yaşı (33) nedeniyle de yeni kontrat önermeyecek. Galatasaray ise Alonso'nun köprüleri atma ihtimaline karşı hazır olda bekliyor. Sarı-kırmızılı yönetim İspanyol yıldızın yüksek maliyetini karşılamak için çalışmalara başladı bile…

REAL'DEN KAÇAR GİBİ GİTMİŞTİ

Xabi Alonso'nun B.münih'e transferi geçen sezon beklenmedik bir anda gerçekleşmişti. 33 yaşındaki futbolcunun Real madrid forması giydiği dönemde İspanyol şarkıcı Russian Red lakablı Lourdes hernandez ile yasak aşk yaşadığı öne sürülmüş ve eşinin isteği üzerine evliliğini kurtarmak için İspanya'dan ayrılmak zorunda kaldığı belirtilmişti. “Xabier” isimli şarkının Alonso için yazıldığı iddialar arasında.

Xabi Alonso Galatasaray'a mı transfer olacak? Bugün sosyal medyada Xabi Alonso haberleri yer alıyor. Her gün farklı bir isimle anılan Galatasaray, bugün yıldız futbolcu Xabi Alonso ile anılmaya başlandı. Peki Xabi Alonso Galatasaray'a transfer olacak mı?

Yorum Gönder