FLAŞ HABER

G.Saray'dan Beşiktaş'ı kızdıracak transfer girişimi

27 Nisan 2014 Pazar 12:07

Galatasaray'dan Beşiktaşlıları çıldırtacak transfer! Transferde sürekli aynı hedeflere yönelen Galatasaray ve Beşiktaş'ın yolları bir kez daha kesişti.

G.Saray'dan Beşiktaş'ı kızdıracak transfer girişimi
GALATASARAY GOMIS'İ İSTİYOR

Galatasaray bir yandan ligde ikinciliği kovalarken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin önceliği, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Didier Drogba’nın durumunu netleştirmek. Ünal Aysal, Fildişi Sahilli oyuncu ile son görüşmeyi mayıs ayında yapacaklarını açıkladı. Öncelik Drogba’da ancak yönetim herhangi bir olumsuzluk yaşanması ihtimaline karşılık b planını da hazırladı. Fransız basınına göre Galatasaray, haziran ayında serbest kalacak olan Bafetimbi Gomis ile temasa geçti. Beşiktaş’ın da ilgilendiği 28 yaşındaki forvete Cimbom’un çok cazip bir teklif sunduğu öne sürüldü. Teklifin detaylarıyla ilgili olarak ise bilgi verilmedi.

LYON'DAN AYRILMAK İSTİYOR

Gomis ile İngiltere ve Almanya’dan birçok kulübün de ilgilendiği belirtildi. Ancak ekonomik anlamda en iyi teklifin Galatasaray’dan geldiği kaydedildi. Fransa Milli Takımı’nın da formasını giyen ve Brezilya’da yapılacak Dünya Kupası kadrosuna alınması beklenen Gomis, bu sezon Lyon’da 44 resmi maça çıktı, 20 kez fileleri havalandırdı. Yıldız forvet, Lyon’un son yıllarda yaşadığı düşüş ve Şampiyonlar Ligi’nden uzak kalması nedeniyle takımından ayrılmak istiyor.

BONSERVİS BEDELİ YOK

Ünal Aysal, önümüzdeki transfer döneminde teknik direktörün kendi bütçesini kendi yaratacağını söylemişti. Takımdan ayrılacak oyunculardan gelecek bonservis bedelleri ve maaş bütçesinden elde edilecek kârla transfer yapılabileceğini belirtmişti. Gomis, bonservis ödenmeden alınabilecek bir oyuncu olduğu için Aysal’ın kriterlerine uyuyor.

Yorum Gönder