FLAŞ HABER

G.Saray'a yeni pitbull!

04 Temmuz 2015 Cumartesi 14:34

Melo'ya 'gitti' gözüyle bakan yönetim, Lucas Leiva ve Gökhan İnler'in ardından Gary Medel'i de listeye aldı Savaşçı futboluyla tanınan ve Melo gibi lakabı 'Pitbull' olan 27 yaşındaki Şilili için İnter'e teklif yapılacak

G.Saray'a yeni pitbull!
Lucas Podolski ile anlaşan Galatasaray'da rota ön libero transferine kırıldı. Felipe Melo'nun ayrılacağına kesin gözüyle bakan sarı-kırmızılılar, Liverpool'lu Lucas Leiva ve Napoli'den ayrılacak olan Gökhan İnler için ön temasları sürdürürken, bir isim daha listeye eklendi. Yönetimin, İnter'in Şilili oyuncusu Gary Medel'i de takibe aldığı belirtiliyor. 27 yaşındaki oyuncu ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılacağı, olumlu yanıt alınması halinde İnter'le pazarlıklara başlanacağı kaydedildi. Bonservis bedeli 8 milyon euro olan Medel, bu sezon Serie A'da 35 maça çıkıp, 2 asist yaptı. Sezon boyunca 11 sarı, 1 kırmızı kart gören Medel, 'savaşçı' tarzıyla biliniyor ve lakabı tıpkı Melo gibi 'Pitbull'! 

İnler'e Watford kancası 
Bu arada Gökhan İnler'de Aslan'a rakip çıktı. Ada basını, Premier Lig'e yükselen ve flaş transferleriyle dikkat çeken Watford'un da Türk oyuncuya talip olduğunu duyurdu. 

Yorum Gönder