FLAŞ HABER

G.Saray‘a transferde müthiş sürpriz!

10 Temmuz 2014 Perşembe 13:39

Cesare Prandelli'nin takımın başına geçmesinin ardından santrfor arayışlarına hız veren Galatasaray'da Pablo Osvaldo'nun ismi gündemi ısıtmaya devam ediyor.

G.Saray‘a transferde müthiş sürpriz!
Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'da sürpriz isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Cesare Prandelli'nin takımın başına geçmesinin ardından santrfor arayışlarına hız veren Galatasaray'da Pablo Osvaldo'nun ismi gündemi ısıtmaya devam ediyor.
Mevlüt Erdinç için talep edilen bonservis bedelinin ardından transferde geri adım atan sarı-kırmızılı yönetim, İngiliz temsilcisi Southampton ile görüşmelere başladı. Osvaldo için talep edilen 11 milyon avroluk bonservis bedelini karşılayamayacak olan sarı-kırmızılı yönetim, İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralık modelini teklif etti. Southampton'ın cevabını bekleyen Galatasaray, diğer bir yandan da Prandelli'nin listesindeki alternatif isimler için nabız yokluyor.
MENAJERİ, TÜRKİYE'Yİ DOĞRULADI 
Galatasaray - Southampton ile görüşmelere başlarken bir flaş açıklama da İtalyan oyuncunun menajeri Diego Tavano'dan geldi. Tavano için başta İspanya, İtalya ve İngiltere olmak üzere çeşitli teklifler aldıklarını ifade eden Tavano, "Teklifler alıyoruz ve bu teklifleri en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyoruz ancak transferde tek belirleyici taraf biz değiliz. İspanya, İtalya ve İngiltere'den teklifler var ancak sadece bunlar ile sınırlı değil. Rusya ve Türkiye gibi değişik deneyimler yaşayabileceğimiz ülkelerden de teklifler alıyoruz" şeklinde konuştu. 

Yorum Gönder