FLAŞ HABER

G.Saray'a bir 'Pitbull' daha

24 Temmuz 2014 Perşembe 11:19

G.Saray'a bir 'Pitbull' daha.. Sarı kırmızılı yönetimin, Dünya Kupası'nda boy gösteren 'Pitbull' lakaplı Medel için Cardiff City ile görüşmelere başladığı ifade edildi.

G.Saray'a bir 'Pitbull' daha
Flaş transfer için Cesare Prandelli'nin takımı iyice tanımasını bekleyen ve fiyat araştırmaları yapan Galatasaray'ın İngiltere Premier League ekiplerinden Cardiff City forması giyen Gary Medel'i transfer etmek istediği iddia edildi. BBC, Inter Milan'ın yakından takip ettiği 26 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın görüşmelere başladığını kaydetti. Lakabı Felipe Melo gibi 'Pitbull' olan Şilili futbolcu için Cardiff'in 10 milyon euro civarında bir bonservis bedeli istediği, ancak İngiliz ekibinin pazarlığa da açık olduğu kaydedildi.

ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU

Öte yandan sarı-kırmızılı takımın, oyuncunun yaşadığı kasık sakatlığı nedeniyle başta hamle yapmaktan çekindiği ancak sakatlıktan çıktığı haberinin gelmesi ile girişmelere başladığı ifade edildi. Şili milli takımı ile 2014 Dünya Kupası'nda da boy gösteren 26 yaşındaki oyuncu defansif orta saha ve stoper olarak forma giyebiliyor. 2013 yılında Cardiff'e katılan Medel daha önce Universidad Catolica, Boca Juniors ve Sevilla ekiplerinde top koşturdu.

2008'İN YILDIZIYDI
2008 yılında tavan yapan Gary Medel, Universidad Catolica'nın en iyisi seçilirken, Copa Libertadores'te de yılın takımına girdi. Ayrıca oynadığı etkili futbol ile Şili'de yılın futbolcusu oldu. Bir yıl sonra da Güney Amerika'nın en iyisi ilan edildi.

BİR İDDİA DA İTALYA'DAN GELDİ

Bu arada Galatasaray ile ilgili başka bir iddia ise İtalya'dan geldi. İtalyan medyası, Fiorentina forması giyen Juan Vargas'ın yakın bir zamanda Galatasaray'a transfer olabileceği iddia edildi. Çizme basını teknik direktör Montella'nın Mor Menekşelere 3-5-2 oynatmayı düşünmediği, bu nedenle de Perulu 30 yaşındaki Perulu sol kanat oyuncusunu kadroda değerlendirmeyeceği belirtildi.

Fotomaç

Yorum Gönder