FLAŞ HABER

G.Saray İtalyanları çıldırttı

01 Mart 2014 Cumartesi 13:42

İtalyanlar çılgına döndü! Juventus’un Galatasaray kabusu bir türlü bitmek bilmiyor. Şampiyonlar Ligi’ne, İstanbul’da kar yağışı nedeniyle iki günde tamamlanan bir maç sonunda veda eden Torino ekibi, Chelsea maçı öncesi yaşananların Çizme’ye yansımasıyla bir kez daha yıkıldı!

G.Saray İtalyanları çıldırttı
Galatasaray ile Chelsea arasında geçtiğimiz günlerde oynanan mücadeleyi takip etmek için Türkiye’ye gelen Sky Italia yorumcusu Massimo Marianella, Türk Telekom Arena Stadı’nın dışında tanık olduklarını, ülkesinde hayretler içinde anlattı.

Televizyon programında İstanbul’da yaşadıklarını aktaran Marianella, “Stada kadar her şey normaldi. Ancak orada metro istasyonundan çıktığımızda gözlerimize inanamadık. Dışarıda kar yağıyordu. Oysa ki metroya binerken hiçbir şey yoktu. Sonra anladık ki stadın hemen yanındaki bu alanda suni kar yağdırıyorlarmış ve bunu Juventus’u yendikleri maçı hatırlatmak için yapıyorlarmış. Metrodan çıkıp stada kadar yürüdüğümüz yol boyunca püskürtülen bu karın altında gitmek zorunda kaldık ve sonunda karla kaplandık” ifadelerini kullandı.

Bu anlarda Juventus’un İstanbul’da Galatasaray’a 1-0 yenildiği tarihi maçı bir kez daha hatırladıklarını dile getiren İtalyan spor yorumcusunun anlattıkları Çizme’de geniş yankı buldu. Juventus taraftarlarının Türk Telekom Arena’nın dışında gerçekleştirilen bu etkinliğe kızgınlıklarını gizlemedikleri görüldü.

Yorum Gönder