FLAŞ HABER

G.Saray ikinci yarı açıldı: 3-0

04 Aralık 2015 Cuma 22:05

G.Saray ikinci yarı açıldı: 3-0.. Galatasaray'a 3 puanı getiren goller ikinci yarıda geldi. Spor Toto Süper lig'in 14. hafta açılış maçında Galatasaray evinde Bursaspor'u konuk etti.

G.Saray ikinci yarı açıldı: 3-0
Kazanarak yükselişe geçmek isteyen iki ekibin mücadelesinde oyun düşük tempoyla başladı.

Galatasaray mücadeleninin 12. dakikasında golcüsü Burak Yılmaz ile gole yaklaştı. Sneijder'in ortasında altı pas içerisinde topla buluşan Burak, topu üstten auta gönderdi. Bursaspor ise Tomas Necid ve Josue ile gol aradı ancak ilk yarıda iki ekip adına da  gol sesi çıkmadı.

İkinci yarı ilk yarıya göre daha tempolu başladı . Galatasaray kanat ortaları ile gol ararken , konuk Bursa uzaktan şutlarla golü yokladı .

Mücadelenin 68. dakikasında Galatasaray'ın Alman yıldızı Lucas Podolski sahneye çıktı. Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Podolski çok ser bir vuruşla topu ağlara gönderdi.Galatasaray bu güzel golle skoru 1-0'a getirdi.

Mücadelenin 80. dakikasında sağ kanattan ceza sahası içerisine giren Sabri'nin yerden çıkardığı topa Yasin çok rahat bir vuruş yaparak skoru 2-0'a getiren golü kaydetti.

Golün ardından Galatasaray ataklarını sürdürdü.Maçın 89. dakikasında Podolski'nin pasında topla buluşan Burak iyi bir vuruşla skoru 3-0'a getiren golü kaydetti. 

Mücadele 3-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray puanını 26'ya yükselterek maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşirken, Bursaspor 15 puanla 12 sırada yer aldı.

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, derbide Beşiktaş'a konuk olurken, Bursaspor evinde Osmanlıspor ile mücadele edecek.

Yorum Gönder