FLAŞ HABER

G.Saray bombayı patlattı!

18 Haziran 2015 Perşembe 01:13

G.Saray bombayı patlattı! Galatasaray, Bilal Kısa ile 3 yıllığına anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi!

G.Saray bombayı patlattı!
Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

"Profesyonel futbolcu Bilal Kısa ile 2015-2016,2016-2017 ve 2017-2018 sezonları için (son sezon opsiyonlu; futbolcunun 2016-2017 sezonunda fiilen 20 resmi maçta oynaması şartına bağlı) anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya her bir sezon için 2.407,500 TL sabit transfer ücreti ve oyuncunun 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 45.000 TL değişken transfer ücreti ödenecektir."

Bilal Kısa: "Biraz geç oldu ama..."


Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Bilal Kısa, GS TV'ye ve TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Bilal, "Önemli olan yaşım değil, oynadığım zaman takımıma katkı sağlamak. Hamza hocayı utandırmamak için çok çalışacağım. Hayırlı olsun. Tabii ki birçok futbolcunun en büyük hayali burada oynamak. Belki biraz geç oldu ama yine de hayallerimi gerçekleştireceğim için çok mutluyum" dedi.
32 yaşındaki oyuncu ayrıca, "2.5 sene formasını giydiğim Akhisar'a, emeği geçen Hamza hocam ve Galatasaray başkanına teşekkür ediyorum. Akhisar'da yaptıklarımdan daha fazlasını yapmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" sözlerini kullandı

Bu röportajının ardından TRT Spor ekranlarındaki Futbol Günlüğü programına bağlanan Bilal şöyle konuştu:

"Çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aslında bir pürüz yoktu. Basına yansıyan şeyler vardı ama sorun değildi. Biz biliyorduk sorun olmadığını. Bugün de açıklandığı için mutluyuz."

"SELÇUK İLE MİLLİ TAKIM'A OYNADIK"


"Oyun planına Hamza Hoca karar verecek. Daha önce Akhisarspor'da Merter ile beraber oynadık. Selçuk'la da Milli Takım'da beraber oynamışlığımız var. İsimlerden daha çok takıma katkı sağlamak hedefindeyim. Allah sakatlık vermezse tüm maçlarda oynamak istiyorum. Rekabete hazırım. Bu rekabet takıma faydalı olacaktır. Takımımız geçen sezonu çok iyi geçirdi. Hem şampiyonluk hem Türkiye Kupası. Bu başarıyı sürdürmek istiyoruz."

"DURAN TOPLARI İYİ OLAN KULLANIR"


"Galatasaray gibi bir kulüpte herkes iyi ve yıldız futbolcu. Tabii ki rekabet ortamı olacak. Ben de bu ortamda elimden gelenin en iyisini yapıp takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Zor olacak ama elimden geleni yapacağım. Duran topları iyi kullanan isimler var. Görev aldığımda da frikikleri kim iyi hissediyorsa o kullanır. Tabii ki kullanmak isterim. Asist yapmak daha çok hoşuma gidiyor. Gol atmak da güzel bir duygu ama asist daha çok mutlu ediyor."

"SEZON BİTİNCE HAMZA HOCA ARADI VE..."


"Sezon bitince Hamza Hoca aradı ve düşüncesini bana söyledi. Ben çok mutlu oldum Hamza Hoca ile tekrar birlikte çalışma fırsatı elde ettiğim için. Çünkü Akhisar Belediyespor'dayken bendeki emeği büyüktür. Umarım başarılı oluruz."

"FENERBAHÇE'DE BAŞLADIM G.SARAY'DA BIRAKACAĞIM"


"2000'li yıllarda çok gençtim Fenerbahçe'deyken. Bazı şeylerin farkında değildik ama çok şükür tecrübe ettikçe bu başarıyı yaşadık. İnşallah başarıyı Galatasaray'da yakalarım. Düşüncem futbolu Galatasaray'da bırakmak. Bunu zaman gösterecek. İnşallah bu forma altında futbolu bırakırım."

Yorum Gönder