FLAŞ HABER

G.Saray, Arena'da kayıp

12 Eylül 2015 Cumartesi 22:31

G.Saray, Arena'da kayıp.. Galatasaray bu sezon evinde oynadığı ikinci maçta da puan kaybetti. Osmanlı'ya 2-1 mağlup olan Aslan, Mersin ile 1-1 berabere kalmaktan kurtulamadı.

G.Saray, Arena'da kayıp
Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında Galatasaray evinde Mersin İdman Yurdu'nu konuk etti.

İlk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda goller üst üste geldi

49'da Nakoulma, topla birlikte ceza alanı ön bölümüne kadar taşıyıp pasını Welliton'a verdi. Welliton, topu kontrol edip sağ köşeye vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. 0-1

50'de sağ kanattan gelişen atakta Yasin'in ceza alanına ortasında Burak topu kontrol edip şutunu çekti ama top Sneijder'e çarptı. Sneijder'e çarpan topa gelişine çok sert vuran Podolski topu sağ köşeden ağlara gönderdi. 1-1

90'da Galatasaray'da Selçuk İnan, kendisini çeken Tita'ya tekme attığı için kırmızı kart gördü. Mersin'de ise Wederson Selçuk'a yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşma 1-1 sonuçla bitti.

Bu skorla Galatasaray puanını 5'e yükseltti. Mersin İdman Yurdu bu sezon ilk puanını almış oldu. Böylece ligde puan almayan takım kalmadı.

Önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak. Mersin İdman Yurdu ise evinde Osmanlıspor ile kozlarını paylaşacak.

Yorum Gönder