FLAŞ HABER

'Gomez'in kalacağını düşünüyorum'

21 Mayıs 2016 Cumartesi 21:31

Güneş: 'Gomez'in kalacağını düşünüyorum'.. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mario Gomez'in önümüzdeki sezon takımda kalacağını düşündüğünü söyledi.

'Gomez'in kalacağını düşünüyorum'
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takım hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yıldız oyuncu Mario Gomez’in Beşiktaş’ta kalacağını düşündüğünü söyeyen Güneş, Tolga Zengin’den daha iyi bir kaleci bulması durumunda transfer yapabileceğini söyledi.
 
A Spor kanalında konuşan Şenol Güneş’in sözlerinden satırbaşları şu şekilde:
 
“Kerim Frei gelişmeye açık bir oyuncu ama küsmeye ve darılmaya eğilimli bir oyuncu. Aşacaksın bunları. Kendini geliştirmen için o yükü üzerinden atman gerekiyor.”
 
“Cenk sezon başı çalıştı, Mario Gomez de önemli çalıştı. Cenk’i her maç aldım, çünkü hak ediyordu. Cenk’in hiçbir kaybı yok. Direkt 90 dakika oynayıp 2 gol kaçırırsanız üzerinize gelebilir. Cenk’in en küçük bir şeyinde tahammülü olmayacak taraftarların. Bu baskıyı kaldıramazdı.”
 
“TOLGA’DAN İYİSİNİ BULURSAM ALIRIM”

 
“Baskılar benim de üzerimde oluyor, yönetimin de olur, oyucuların da olur. Sezon başında Tolga, Cenk ve Günay vardı. Geçen sene itibarıyla hem Tolga hem Cenk travma geçirdiler. Kendi iç dünyalarında yaşadılar. Kalecilerimize bir güvensizlik verdi. Cenk ayrılmak istedi, o ayrılınca bir kaleci almak zorunda kaldık. Muslera’nın arkasında yedek olmasını istemedim. Ben izin vermedim ama gitmek istedi. Tolga Türkiye’nin en iyi kalecilerineden bir tanesi bana göre yeteneğinin hala altında oynuyor. Müthiş çalışıyor. Lizbon’daki maç kötü olunca kaleci almak zorunda kaldık ve baskı oldu. ”
 
“GOMEZ’İN KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

 
Muslera geçen sezon Galatasaray’ı şampiyon yaptı, bu sezon bir şey söyleyemediler. En iyi kaleci diye bir şey var mı? Tolga’dan daha iyi bir kaleci bulursam alırım. Günay da iyi bir kaleci ama o da bir dalgalanma geçiriyor.
Mario Gomez kariyerli bir oyuncu. Bizde de mutlu. Mario Gomez çok iyi bir karakter. Gideceğini düşünmüyorum. Başkanın işi o. Gitmesinin de kendi açısından faydalı olacağını düşünmüyorum.
Giden oyuncu olur ama sayısı fazla olmaz. Direkt oynayan oyunculardan giden olmaz. Defans istediğimi söylemiştim zaten.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder