FLAŞ HABER

Golü attı, sözünü tuttu!

02 Aralık 2015 Çarşamba 11:24

Zirveye uçurdu, sözünü tuttu! Trabzon zaferinin mimarı Nani, ‘Lider olalım, takla kolay’ sözünü hatırladı, şovunu da yaptı

Golü attı, sözünü tuttu!
Kadıköy’de taraftarlara resital sunan, 1 gol ve 1 asistle oynayan Luis Nani’nin geceye damga vuran hareketi kendisinin attığı birinci golden sonra yaşadığı sevinçti... Daha önce özellikle Manchester United’da attığı taklalar ile İngilizler’i coşturan Nani, Sarı-Lacivertli formayla bu şovu hiç sergilememişti.

HEP DOĞRU ZAMANI BEKLEDİ

Sezon başından itibaren birçok kez kendisine yöneltilen “Neden takla atmıyorsun?” sorusuna “Onun da zamanı var” yanıtını veren Nani, bu durumu şu ifadelerle anlatıyordu:

“Buraya gelmeden önce benden ne istendiğini çok iyi anlattılar. Herkes bana maç kazandırmam, takımı zirveye ve şampiyonluğa taşımam, goller atmam gerektiğini anlattı. Ben de ne zaman bu beklentileri tam anlamıyla karşıladığımı hissedersem işte o zaman taklaları atacağım.”

VE KADIKÖY DE TAKLAYLA TANIŞTI!

İşte Nani’nin beklediği o an Trabzonspor maçının 11. dakikasında geldi... Defanstan kaptığı topu ileri taşıyan ve enfes bir gol atan Portekizli yıldız, ilk önce arkadaşlarına “Durun” dedi ve peş peşe iki takla atarak taraftarı mest etti. Attığı golle liderlik kapısını aralayan ve bir anlamda “Zirve taklası” atan Nani, Kadıköy’deki taraftarlara da bu görsel şovu ilk kez izletti.

‘İŞTE BENİM İSTEDİĞİM NANİ'
Nani’nin Trabzon karşısında sergilediği performans en çok teknik direktör Vitor Pereira’yı mutlu etti. Karşılaşmadan önce yapılan idmanlarda Portekizli’yi sık sık uyaran Pereira, öğrencisinden defansa daha fazla yardım etmesini istemişti.

Hocasının telkinlerini dikkate alan ve defanstan kaptığı topu gole çeviren Nani, maç sonu da tebriği kaptı. Bu çabası nedeniyle öğrencisine teşekkür eden Pereira, “İşte benim istediğim Nani bu. Harika bir gece çıkardın. Karakterli oyunundan dolayı sana teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (HaberTurk)

Yorum Gönder