FLAŞ HABER

Gökhan İnler Beşiktaş'ta!

26 Temmuz 2015 Pazar 10:57

Gökhan İnler bitmek üzere! Beşiktaş transferde sona geldi... Beşiktaş, Tolgay ve Veli'nin boşluğunu İsviçreli yıldızla doldurmaya çok yakın

Gökhan İnler Beşiktaş'ta!
Yönetim, Gökhan İnler’in menajeri Dino Lamberti ile görüştü. Napoli’ye 3 milyon Euro bonservis bedeli, 31 yaşındaki oyuncuya ise yıllık 2.5 milyon Euro verilecek. İmza için sadece pürüzler kaldı.

SEZON bittiğinde Beşiktaş’ın 4 bölgeye transfer yapma planı vardı... Siyah-beyazlılar sol bek, sağ bek, stoper ve her iki tarafta da oynayabilen bir kanat almak istiyordu. İlk önce sol bek Dusko Tosic alındı. Ardından sağ bek Andreas Beck transfer edildi. Bu sırada Demba Ba, Çin’e gönderilince bir de forvet ihtiyacı doğdu. Yönetim, Quaresma ile kanada yapılması gereken takviyeyi yaptı, Luiz Rhodolfo’nun da stoper ihtiyacını karşılayacağı düşünülüyor. Santrfor olarak ise Mario Gomez için artık saatler sayılıyor...

FAKAT artık bir de orta sahaya oyuncu alınması gerekiyor çünkü Tolgay Arslan sakatlandı ve 6 ay sahalardan uzak kalacak. Ayrıca omzundaki sorunu geçmeyen Veli Kavlak’ın da 3 ay daha forma giyemeyeceği açıklandı. Siyah-beyazlılar da İtalya’nın Napoli takımında forma giyen İsviçre Milli Takımı oyuncusu Gökhan İnler için zaten atağını yapmıştı ve bu transfer de imza aşamasına geldi.

SÖZLEŞME 3 YILLIK OLACAK

BEŞİKTAŞ, 31 yaşındaki futbolcunun menajeri Dino Lamberti ile görüştü ve prensip anlaşması yapıldı. Buna göre Napoli’ye 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Siyah-beyazlılar 3 yıllık sözleşme yapılacak olan Gökhan’a ise yıllık 2.5 milyon Euro verecek. Transferin sonlandırılması için sadece küçük pürüzler kaldı.

Yorum Gönder