FLAŞ HABER

Gökhan Gönül transfer oldu!

31 Mayıs 2016 Salı 14:20

"Gökhan Gönül, Beşiktaş ile 2+1 yıllık imzaladı"... Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a olan yakınlığı ile bilinen Habertürk Gazetesi yazarlarından Meriç Müldür'den günün flaş iddiası geldi.

Gökhan Gönül transfer oldu!
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a olan yakınlığı ile bilinen Habertürk Gazetesi yazarlarından Meriç Müldür, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a imza attığını iddia etti. Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyuran Müldür, siyah-beyazlı kulübün transferi en kısa süre içerisinde açıklayacağını duyurdu.

İŞTE MÜLDÜR'ÜN O YAZISI:

"Daha önce de yazdım. F.Bahçe ile anlaşamazsa Gökhan’a Beşiktaş’ın kapıları açık, “Forması da hazır” dedim. Hatta eklemeliyim ki Beşiktaş’a imza da attı. Hem de aylar öncesinden. Sözleşmesi de 2+1 yıllık. Ama bu imza iyi niyet sözleşmesine atılan bir imza. Her iki tarafın da vazgeçme hakkı var. Yani Gökhan yeniden F.Bahçe’yi seçerse o imzanın geçerliliği kalmayacak. Bağlayıcı değil. Bugünden itibaren ne olur, kestirmek zor. Beşiktaş belki de transferi bugün ya da yarın açıklayacak. Kesin rakam diyemem ama Beşiktaş’ın teklifi yıllık 2 milyon 250 bin Euro’yu buluyor. Gözüken rakam yıllık 1 milyon 750 bin Euro olsa da yıl başına 500 bin Euro da imza parası (toplamda 1.5 milyon Euro) var. Maç başı da 20 bin Euro. 40 maç baz alınırsa Gökhan’ın yılda alacağı ücret 3 milyon 50 bin Euro’ya çıkıyor.

FENER’DEN 4 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

F.Bahçe’nin teklifi ise toplamda 2 milyon 800 bin Euro’yu buluyor. Yani arada ciddi bir fark yok. Ancak Gökhan, F.Bahçe’den 4 yıllık sözleşme istiyor. Kulüp 3 yıl öneriyor, futbolcu 3+1 diyor. Bu hesaba göre Gökhan, 3 yıl içinde Beşiktaş’tan 9 milyon 150 bin Euro, F.Bahçe’den 8 milyon 400 bin Euro kazanacak. Arada 3 yılın toplamında 750 bin Euro fark var. Uçuk bir rakam değil. F.Bahçe menajeri ile görüşmediği için Gökhan menajer ücretini de kendisi karşılamak zorunda kalacak. Gökhan ise bu açığı F.Bahçe ile 4 yıllık anlaşma yaparak kapatmayı hatta bu sayede daha da kazançlı çıkmayı planlıyor. Çünkü 4 yıllık sözleşmenin Gökhan’a getirisi 11 milyon 200 bin Euro. Ama şöyle de bir gerçek var ki Gökhan 31 yaşında."


Yorum Gönder