FLAŞ HABER

Geri mi dönüyor?

24 Ağustos 2013 Cumartesi 10:32

Geri mi dönüyor? Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye mi dönecek?... Spor yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'yle ilgili çarpıcı tespitlerde bulunarak Aykut Kocaman'ın sarı lacivertli takıma dönebileceğini söyledi.

Geri mi dönüyor?
Fanatik Web TV'ye açıklamalar yapan Demirkol, şunları söyledi:

"Kadronun iskeleti aynı durumda. Büyük bir değişim yok. Bir takım 4 ayda nasıl bu kadar düşebilirki, bunu araştırmak önemli. Fenerbahçe'nin 1 numaralı problemi kadrosu."

"Takım mühendisliğinde veya kadro mühendisliğinde bir problem var. 4 stoper, 3 santrfor ve 3 defansif orta sahayla oynamanın üzerine bir taktik oluşturmak kolay bir olgu değil. Bir ön libero ile oynayabilirsin. Nasıl oynarsın? İki kanadın çok çıkıyordur. Fakat Fenerbahçe'de iki kanat neredeyse hiç çıkmıyor."

"Aykut Kocaman gelebilir gibi duruyor. Fenerbahçe ona kapılarını kapatmamıştır. 3 Temmuz sürecinde gösterdiği duruşla fark yarattı. Çok başarısız dönemlerde de, Avrupa Ligi'nde yarı finale çıktıklarında da taraftarlar hep arkasında durdu. Her zaman kredisi vardır..."

"Kocaman Fenerbahçe efsanesiydi. Taraftarın büyük bir çoğunluğu onun arkasında durdu. Çok başarısız dönemlerde de durdu, yarı finale çıktıkları zaman da..."

Yorum Gönder