FLAŞ HABER

"Gerekli Dersleri Aldık"

08 Kasım 2013 Cuma 23:34

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşmanın ilk devresindeki başa baş geçen maçın ikinci yarısını Eskişehirspor'un tamamen lehine çevirdiğini söyledi.

"Gerekli Dersleri Aldık"
 Sağlam, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta Gençlerbirliği maçında alınan yenilgiden sonra Akhisar Belediyespor maçının öneminin arttığını kaydetti.
Ligin zirve yarışında birçok takımın puanının birbirine yakın olduğunu anlatan Sağlam, şöyle konuştu:

"Geçen hafta sıralamada biraz aşağıya indik. Bugün kazanıp lige verilecek milli maç arasına moralli girip camianın, taraftarın umudunu biraz artırmak istedik. Geçen haftanın moral bozukluğunu atabilmek ve sıralamada üst sıralara çıkmak için kazanmalıydık. Mağlup olmak kötü ancak mağlubiyetten gerekli dersleri çıkarttık. Üst düzey motivasyonla bu maça hazırlandık. Çocuklar sorumluluk aldılar. İlk devre başa baş geçen maçı ikinci yarıda tamamen lehimize çevirdik. Oyuncularım güzel iki golle maçı kazanıp, ligde üst sıralara tırmanmanın sinyalini verdiler. Özellikle ikinci yarıda ortaya konulan mücadele ve futbol mutluluk vericiydi. Eskişehir geçmişte şehir bütünlüğünü sağlayamadığından takım istediği yerlere gelememiş. Bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. "

Eskişehirsporlu futbolcu Sezgin Coşkun da Akhisar Belediyespor maçının ikinci yarısında, hareketli ve istekli futbolla golleri bulup galibiyeti aldıkların bildirdi. 

Erman Kılıç ise iyi mücadele edip galibiyeti aldıklarını vurguladı.

Yorum Gönder