FLAŞ HABER

Gekas coşturdu!

23 Ağustos 2015 Pazar 23:25

4-2 sona eren karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına konuşan Skibbe, maçın ikinci yarısının heyecanlı geçtiğini kaydetti.

Gekas coşturdu!
  Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe,  Medicana Sivasspor'u 4-2 mağlup ettikleri maçta oyuncularının sergilediği  performanstan memnun olduğunu söyledi. 
İlk yarıda iyi mücadele ederek 2-0 öne geçtiklerini anlatan Alman  teknik adam, şunları söyledi: 
 
"Agresif ve istekli bir şekilde oynayarak sonuca ulaştık. İkinci  yarının başında Ben Khalifa kazandığı bir topu Gekas'a oynadı ve 3-0 öne geçtik.  Ne yazık ki konsantrasyonumuz bozuldu ve rakip 2 golle bize yaklaştı. Ondan sonra  Lawal'ın hazırladığı pozisyonda Gekas'n muhteşem golüyle 4-2 yaptık. Takımımın 90  dakika boyunca gösterdiği performanstan memnunum. Umuyorum gelecek hafta evimizde  Çaykur Rizespor'a karşı da aynı performansı gösteririz." 
 
Medicana Sivasspor cephesi 
 
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yaptıkları bireysel  hatalar nedeniyle maçı kaybettiklerini söyledi. 
 
Eskişehirspor'u galibiyetinden dolayı tebrik eden Yalçın, şu  değerlendirmeyi yaptı: 
 
"Oyunun tamamında inanılmaz bireysel hatalar yaptık. Son iki golü  tamamen bireysel hatadan yedik. Bu seviyede bir takımın yapmaması gereken hatalar  yaptık. 4 gol yersen kazanma ihtimalin zorlaşır. 3-2'den sonra maçı  çevirebileceğimizi düşünüyorduk. Çok basit goller yedik. Konsantrasyon açısından  ciddi sıkıntılar yaşadık. Kötü bir gece oldu ve üzgünüz. Gelecek hafta, bu  mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz." 

Yorum Gönder