FLAŞ HABER

'Geçin şu Beşiktaş'ı'

11 Şubat 2016 Perşembe 09:57

'Geçin şu Beşiktaş'ı'.. Antalya mağlubiyetiyle sarsılan Fenerbahçe, Amed deplasmanından da 3-3’lük beraberlikle dönünce Başkan Aziz Yıldırım duruma müdahale etti.

'Geçin şu Beşiktaş'ı'
Takımın sergilediği performanstan rahatsız olan Yıldırım, yıldız isimleri huzuruna çağırarak uyarılarda bulundu.
 
Volkan Demirel, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Diego, Nani ve Alves gibi oyuncularla kulüp binasında bir görüşme gerçekleştiren Yıldırım, “Yeter artık” dedi. Antalya deplasmanındaki futbolu eleştiren Yıldırım, “Bunu bir iş kazası olarak değerlendirmiştik. Ama Amed karşısında gördük ki, takımda ciddi bir düşüş var. Bir an önce toparlanıp kendinize gelin. Bu sezon şampiyon olmaya mecburuz. Başka bir sonuç düşünülemez” ifadesini kullandı.
 
Geçin şu Beşiktaş’ı
 
Yönetim olarak verdikleri mesaiye dikkat çeken Aziz Yıldırım, “Biz sizin her türlü talebinizi karşılıyoruz. Siz de üzerinize düşeni yapın” derken camianın beklentilerini hatırlattı.
“Şampiyonluk dışındaki hiçbir derece başarı sayılmaz” vurgusunda bulunan Yıldırım, “Türkiye’nin en güçlü kadrosu olarak bu saatten sonra 1 puan bile kaybetmenizi istemiyorum. Tek rakibimiz Beşiktaş. Onları da Kadıköy’de ağırlayacağız. Artık gereğini yapın” talimatı verdi.
 
Başkanın bu babacan tavrı karşısında duygulanan futbolcular hem özür diledi hem de söz verdi. Arkadaşları adına söz alan kaptan Volkan, “Siz merak etmeyin. Bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırıp 4. yıldızı takacağız” dedi.
 
(Türkiye)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder