FLAŞ HABER

Gaziantepspor'dan açıklama

05 Kasım 2014 Çarşamba 10:15

Gaziantepspor'dan açıklama... Gaziantepspor Kulübü, PASSOLİG uygulaması ile ilgili taraftarlara bir duyuru yayınladı.

Gaziantepspor'dan açıklama
Gaziantepspor'dan yapılan açıklama şöyle;

TARAFTARLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

 Passolig sistemi ile birlikte yaşanan sıkıntılar; tarafımıza ulaşan şikayetler, müsabaka günlerindeki gözlemlerimiz ve değerli basın mensuplarımızın haber ve köşe yazıları dikkate alınarak rapor haline getirilmiş ve müteaddit defalar gerek TFF, gerekse Passo Genel Müdürlüğü nezdinde girişimde bulunulmuş ancak Mersin İdman Yurdu maçında da müşahade edildiği üzere sorunların çözümü noktasında istenen sonuç alınamamıştır.

Bu nedenledir ki;  Yönetim Kurulumuzun, taraftarımızın ve basın mensuplarımızın birlikte hareket ederek mevcut sistem içerisinde çözüm üretmesi gerekmektedir.

Sorunun çözümüne ilişkin Yönetim Kurulumuzun önerileri aşağıda sunulmaktadır.

1-)Passolig sisteminde müsabaka günü passo kart satışı yasak olduğundan taraftarımızın kulübümüz logolu passolig kartlarını maç gününden önce temin etmesi gerekmektedir.

 2-)İnternet üzerinden passo kart başvurularında, kartların temin süresi 15-20 günü bulabilmekte ve taraftarlarımız bu sürece denk gelen müsabakalara girebilmek için gişelerden tek maçlık pass kart alarak ikinci bir işleme maruz kalmaktadır. Dolayısıyla taraftarlarımızın internet yerine Sankopark’ta yer alan Gaziantepspor Store ya da stadyum etrafındaki gişelerden kartlarını almaları işleyişte kolaylık sağlayacaktır.

 3-)Özellikle müsabaka saatine yakın zamanda yapılan bilet yüklemesi passo sistemine geç düşmekte ve bu nedenle bilet yüklemesi yapan taraftarlarımız turnikelerde sıkıntı yaşamaktadır. Bu tip sıkıntılara mahal verilmemesi için taraftarlarımızın bilet yükleme işlemini müsabaka saatine bırakmamaları özel önem arz etmektedir.

Bununla birlikte, kombine kart sahiplerinin stadyuma sorunsuz bir şekilde girebildiği gözlemlenmiş olup, sorunun kökten çözümü için Güney Kale Arkası Tribün kombine kartlarının 04.11.2014 tarihi saat 15:00 itibariyle 50 TL bedel üzerinden satışa sunulmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla arz olunur.

Gaziantepspor Yönetim Kurulu

Yorum Gönder