FLAŞ HABER

Gaziantepspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

28 Mayıs 2017 Pazar 16:38

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta heyecanı yaşanıyor. 33. haftada geçtiğimiz hafta şampiyonluk yolunda çok kritik bir galibiyet alan ve puan farkını açan Beşiktaş, Gaziantepspor'a konuk oluyor. Peki, Gaziantepspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? detaylar haberimizde...

Gaziantepspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
 Gaziantepspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta heyecanı yaşanıyor. 33. haftada geçtiğimiz hafta şampiyonluk yolunda çok kritik bir galibiyet alan ve puan farkını açan Beşiktaş, Gaziantepspor'a konuk oluyor. Peki, Gaziantepspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? detaylar haberimizde...


Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Gaziantepspor’a konuk olacak Beşiktaş'ta, kulüp tarihi için çok özel bir karşılaşmaya çıkacak. Beşiktaş, Gaziantepspor deplasmanından galip ayrılması halinde ligdeki 15. şampiyonluğunu elde edip formasına üçüncü yıldızı takacak. Beşiktaş, Antep’ten avantajlı sonuçla ayrılırsa teknik direktör Şenol Güneş de önemli bir başarıya imza atmış olacak. Takımın başına geçen sezon gelen Güneş, üst üste ikinci kez Kartal’a şampiyonluk yaşatırsa tarihe geçecek. 64 yaşındaki teknik adam, bu senaryo gerçekleşirse üst üste şampiyonluk kazanan dördüncü Türk teknik direktör olacak. Gaziantepspor - Beşiktaş maçını Beşiktaşlı taraftarlar büyük bir heyecnala bekliyor. 

Gaziantepspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bu akşam saat 19.00'da başlayacak olan Gaziantepspor - Beşiktaş maçı Bein Sport1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Maçın canlı anlatımı ise fanatik.com.tr'de...

Gaziantepspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Gaziantepspor: Erten, Bağış, Pedroso, Musa, Reis, Thiam, Fatau, Orkan, İlhan, Ben Hatira, Ghilas
Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Aboubakari Cenk

Prim 500 bin TL

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, takımını şampiyon yaparsa manevi kazancının yanında önemli bir maddi gelir de elde edecek. Futbolcular ve teknik ekip için 300 bin TL’lik prim açıklayan yönetim, Şenol Güneş’e ise özel bir ödeme yapacak. Beşiktaş, şampiyonluk yaşaması halinde yönetim, Şenol hocaya 500 bin TL’lik prim verecek. 
Kaleci olarak 6 şampiyonluğu var
Futbol kariyerinde; 1970-72 sezonlarındaki Sebat Gençlik macerasının ardından 1972 ve 1988 sezonları arasında Trabzonspor’da kaleci olarak forma giyen Şenol Güneş, Bordo-Mavililer’le lig tarihinde 6 kez şampiyonluk yaşamıştı. Güneş, teknik direktörlük kariyerinde ise Türkiye A Milli Takımı’na 2002 yılında dünya üçüncülüğü yaşatmıştı.

Uygun’a kayıp yok

Teknik direktörlük kariyerinde daha önce Bülent Uygun’un çalıştırdığı takımlarla 3 kez karşı karşıya gelen Şenol Güneş ve ekipleri, genç çalıştırıcıya hiç kaybetmedi. Tecrübeli hocanın takımları, Uygun karşısında 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Sınırda 3 isim var

Siyah-Beyazlılar’ın bu akşam Gaziantepspor’a konuk olacağı mücadeleye 3 futbolcusu kart sınırında çıkacak. Atiba Hutchinson, Necip Uysal ve Atınç Nukan arasından bir isim, bu akşam kart görmesi halinde gelecek hafta Osmanlısporla oynanacak karşılaşmada cezalı olacak ve forma giyemeyecek.

Antep’te kayıp yok

Beşiktaş, Gaziantepspor’a ligde 8 maçtır yenilmiyor. Rakibine en son 2012-2013 sezonunun 5. haftasında deplasmanda 3-2 mağlup olan Kartal, ardından oynanan 8 karşılaşmanın 6’sını kazandı, 2 kez berabere kaldı. Kara Kartal, Antep deplasmanındaki son 3 maçını da kazandı. Rakibine en son 2012-2013 sezonunun 5. haftasında 3-2 yenilen Siyah-Beyazlılar, ardından çıktıkları 3 maçtan 9 puan çıkarttı, son iki maçta gol bile yemedi.

Babel hazır kıta

Kara Kartal’da bu sezon çıktığı 16 lig mücadelesinde 4 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Ryan Babel, bu akşam da gollerine devam etmenin hesabını yapıyor. Antep mücadelesi öncesinde yapılan takım çalışmalarında peş peşe attığı gollerle dikkat çeken Hollandalı futbolcu, Antep Arena’ya şov için çıkacak. 

Demba Ba ilki yaşayacak

Süper Lig’de 2014-15 sezonunda Siyah-Beyazlı formayı giyen Demba Ba, 29 lig maçına çıkıp 18 gollük performans sergilemesine rağmen takımına şampiyonluğu getirememişti. Bu sezonun sonunda Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’nın yolunu tutan Kamerunlu futbolcu, o dönemde yaşayamadığı şampiyonluğu, 2 sezon sonra elde etmeyi istiyor. Kartal, bu akşam Gaziantepspor karşısından istediğini sonucu alırsa 32 yaşındaki futbolcu kariyerinde ilk şampiyonluğunu yaşayacak. 
 

Yorum Gönder