FLAŞ HABER

Gaziantep - Fenerbahçe maçı saat kaçta?

06 Aralık 2015 Pazar 12:06

Ligde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, bu akşam Gaziantepspor'un konuğu olacak. 11 maçlık namağlup serisini sürdürmek isteyen Kanarya, hem rakibini devirmek hem de bu sezon ligde üst üste 5 mücadeleden zaferle ayrılan ilk takım olmak amacında.

Gaziantep - Fenerbahçe maçı saat kaçta?
 Süper Lig’de geçen hafta liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında yoluna hız kesmeden devam etmek istiyor. Sarı-Lacivertliler, bu akşam deplasmanda Gaziantepspor’un konuğu olacak. Saat 19.00’da başlayacak maç Lig TV’den ekranlara gelecek ve hakem Serkan Tokat olacak.
Teknik direktör Vitor Pereira’nın öğrencileri, eğer bu karşılaşmadan galip ayrılırsa, bu sezon ligde üst üste 5 maç kazanan ilk takım unvanını elde edecek. 6. haftadaki Beşiktaş derbisinden bu yana ligde yenilmeyen Fenerbahçe, 7 maçlık bir namağlup serisi (5 galibiyet, 2 beraberlik) yakalamakla kalmadı, toplamda bu unvanını 11 karşılaşmaya (7 galibiyet, 4 beraberlik) kadar çıkardı.

ANTEP’TEKİ SON 4 MAÇI DA KAZANDI
Deplasmanda çıktığı son lig sınavından 9 puan almayı başaran Pereira’nın takımı, Kayserispor ve Osmanlıspor’u tek gollü skorlarla geçerken, Mersin deplasmanından 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ayrıca bu akşamki rakibine karşı başarılı bir performansı bulunan Fenerbahçe, Antep’le oynanan son 9 mücadeleden zaferle ayrıldı, Kamil Ocak’ta oynadığı son 4 maçta da İstanbul’a 3’er puanla döndü. 

MUHTEMEL İLK 11'LER
Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış, Süleyman, Elyasa, Orkan, Abdülkadir, Marçal, Erdem, Chibuike, Larsson, Muhammet Demir
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, De Souza, Diego, Nani, Alper, Fernandao

Robin Van Persie olmayacak!

Fenerbahçe’de önceki günkü antrenmanı tamamlayamayan ve sağ arka adalesinde ağrı hisseden Robin van Persie’den olumsuz haber geldi. Ağrıları geçmeyen van Persie, bu sebepten Gaziantep karşılaşmasının kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Vitor Pereira’nın, önümüzdeki hafta oynanacak olan Celtic mücadelesi öncesi Hollandalı yıldızını riske etmek istemediği ve bu sebepten de onu bu zorlu mücadeleye saklamayı tercih ettiği bildirildi. 

Tecrübeli futbolcunun yanı sıra sakatlıkları süren Raul Meireles, Mehmet Topuz ile genç oyuncu Hakan Çinemre de, bu akşamki mücadelede takımlarını yalnız bırakmak zorunda kalacaklar. 

5 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Kanarya’da, Gaziantepspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Bu akşam Josef de Souza, Jose Fernandao, Luis Nani, Bruno Alves ve Mehmet Topal, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve takımlarını, bir sonraki hafta oynanacak olan Başakşehir mücadelesinde yalnız bırakacaklar. Ev sahibinde Erdem Şen, Muhammet Demir, Fernando Marcal, Alexander Larsson, Anton Putsila sınırda. Bu isimler de kart görürlerse, Eskişehir maçını kaçıracaklar.

GAZİANTEPSPOR’A CHİBUİKE MÜJDESİ
Süper Lig’de 4 maçtır kazanamayan Gaziantepspor, geçtiğimiz hafta 9 kişi tamamladığı mücadelede Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalmış, hafta içinde Türkiye Kupası’nda Gölcükspor’u zor da olsa 3-2 yenmişti. Bu maç öncesi Kırmızı-Siyahlılar’da Emmanuel Chibuike ve Oğuzhan Türk cezalı, Vranjes ile Putsila ile sakattı. Ancak Tahkim Kurulu dün aldığı kararla, 2 maç ceza alan Chibuike’nin cezasının 1’ini erteledi. Böylece kupada oynayamayan Chibuike, bu akşam sahada olabilecek.

GAZİANTEPSPOR-FENERBAHÇE SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 14. hafta mücadelesi saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma, Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.
Anahtar Kelimeler FenerbahçeGaziantep

Yorum Gönder