FLAŞ HABER

Galatasaray'ı unutamıyor!

27 Aralık 2013 Cuma 13:29

Tevez Galatasaray'ı unutamıyor! Juventus’un Arjantinli yıldızı Tevez, sarı kırmızılılara kaybettikleri maçın şokunu hala üzerlerinden atamadıklarını itiraf etti.

Galatasaray'ı unutamıyor!
Juventus’un Arjantinli yıldızı Carlos Tevez, Galatasaray yenilgisinin etkisini hala üzerlerinden atamadıklarını söyledi. İtalyan Corriere della Sera gazetesine bir röportaj veren Tevez geçtiğimiz yılın değerlendirmesini yaparak kendileri adına öne çıkan olayları sıraladı.


Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikleri sarı kırmızılılarla olan mücadelelerine özel bir parantez açan deneyimli futbolcu, “Galatasaray’a yenildiğimiz son maçın ardından kupaya veda etmemiz bizim için büyük bir darbe oldu. Takımda yıkıcı bir etki yaptı. Gruba iyi başlayamamamızdan sonra devamını da iyi getiremedik. Bundan sonra tüm konsantrasyonumuzu Avrupa Ligi üzerine yoğunlaştırdık, orada başarıyı yakalamaya çalışacağız” diye konuştu.

Demirlerle dövdüler!

Öte yandan Avrupa Ligi’nde Trabzonspor’un rakibi olan Juventus’ta tribünler karıştı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Torino ekibini Ultras taraftar grubunun lideri başka bir grup tarafından demir çubuklarla dövüldü. Torino’nun güneyinde bar işleten 48 yaşındaki Umberto Toia’nın oldukça ciddi bir şekilde yaralandığı ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma açılırken, yaşananların tribünlerdeki bir iç hesaplaşma olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Yorum Gönder