FLAŞ HABER

Galatasaray'dan muhteşem geri dönüş

21 Mart 2015 Cumartesi 23:44

Galatasaray'dan muhteşem geri dönüş.. Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasına 4 maçla devam edildi.

Galatasaray'dan muhteşem geri dönüş
Galatasaray, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçta Kasımpaşa'yı 3-2 yendi ve yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Ev sahibi Kasımpaşa, karşılıklı ataklarla başlayan maçın 16. dakikasında Castro'nun golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından Galatasaray'ın savunmada bıraktığı boşluğu 43. dakikada Tunay Torun ile değerlendiren Kasımpaşa, farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya baskıyı başlayan Galatasaray, önce 52. dakikada Seçuk İnan ile farkı bire indirdi, ardından 55. dakikada Umut Bulut'un golüyle skora 2-2'lik eşitlik getirdi. Üst üste gelen gollerin ardından iyice morallenen sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıda oyuna giren Burak Yılmaz ile 65. dakikada bir gol daha bularak sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 55'e çıkaran Galatasaray, maç fazlasıyla Beşiktaş'ın bir puan önünde zirveye yerleşti.


- Çaykur Rizespor rahat nefes aldı


Ligde küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Çaykur Rizespor, Caner Osmanpaşa'nın 28. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda Kweuke, Obraniak ve Sercan Kaya'nın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Bu galibiyetle puanını 28 çıkartan Çaykur Rizespor, rahat bir nefes aldı. Son 8 maçın 7'sini kaybeden ve 20 puanla 16. sırada yer alan Kayseri ekibi ise kümede kalma şansını zora soktu.


- Gaziantepspor çıkışını sürdürdü


Mersin İdmanyurdu engelini tek golle geçen Gazinatepspor ise üst üste ikinci maçını kazandı.

Erdem Şen'in ilk yarıdaki golüne engel olamayan Mersin İdmanyurdu'nun mağlubiyet serisi 4 maça çıktı.


- "Yiğidolar" kötü gidişata "dur" dedi


Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki Medicana Sivasspor, ligin formda ekibi Bursaspor'u sahasında 4-1 gibi farklı bir skorla geçerek kötü gidişata son verdi.

Dört maç aradan sonra üç puanla tanışan ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri Batuhan Karadeniz (2), Burhan Eşer ve Chahechouhe attı.

Ligde 4 maç aradan sonra yenilen Busaspor'un tek golünü ise Volkan Şen'den geldi. Bursaspor'da maçın sonlarına doğru Şamil Cinaz ve Şener Özbayraklı kırmızı kart gördü. Sivasspor puanını 27'ye yükseltirken, Bursaspor 41 puanda kaldı.

Dün yapılan karşılaşmalarda Balıkesirspor, sahasında Eskişehirspor'u 4-1, Torku Konyaspor da deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenmişti.

Ligin 25. haftası yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş, İstanbul Başakşehir-Gençlerbirliği ve Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçlarıyla tamamlanacak.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder