FLAŞ HABER

Galatasaray'dan Hamit Altıntop kararı

01 Temmuz 2016 Cuma 15:18

Deneyimli oyuncu, maç başı ücretle yeni sözleşme imzaladı.

Galatasaray'dan Hamit Altıntop kararı
Galatasaray, geçen sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hamit Altıntop ile sözleşme uzattı. Garanti para almadan kulübe "evet" diyen Hamit'in futbolu bıraktıktan sonra sportif direktör olması gündemde..

Geçtiğimiz sezon başında sakatlanan ve sahalara dönüşünden önce bir sakatlık daha yaşayan Hamit Altıntop, sezon boyunca forma giyememişti. Milli oyuncunun aldığı para ve sakatlıkları nedeniyle oynamaması, tartışma konusu olmuştu.


HAMİT'TEN FEDAKARLIK

Sözleşmesi sona eren Hamit, "fedakarlığa hazırım" diyerek, yönetimle masaya oturdu ve garanti para almadan, maç başı ücretle yeni sözleşme imzaladı.

Maç başı ücretlerle forma giyecek Hamit'in bu tutumu, yönetim tarafından da takdir gördü. G.Saray’da futbolu bırakması halinde Hamit Altıntop ile "Sportif Direktör" ya da "Menajer" olarak yola devam edilmesi gündeme geldi.


FFF İÇİN AVANTAJ OLDU

Ücretsiz yapılan sözleşme, UEFA Finansal Fair Play denetimi süren Galatasaray için de büyük bir avantaj oldu.

Hamit'in oynadığı maçlarda puan kazanılması halinde para kazanacağı öğrenildi.


SABRİ'DE KALIYOR

Bu arada Galatasaray yönetimi, Sabri Sarıoğlu ile yeniden anlaşma sağladı. Geçen sezon otomatik olarak uzayan sözleşmesinden vazgeçen tecrübeli oyuncunun menajeri, yönetimle biraraya gelerek sözleşme yeniledi

Yorum Gönder