FLAŞ HABER

Galatasaray’da transfer zirvesi

24 Temmuz 2015 Cuma 16:03

Sarı-Kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman, bugün Galatasaray'ın Avusturya kampına katılarak, teknik patron Hamza Hamzaoğlu ile transfer zirvesi yapacak.

Galatasaray’da transfer zirvesi
Yeni formaları piyasaya çıkaran Galatasaray, transfer çalışmaları için tekrar kolları sıvadı.

Sarı-Kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman, bugün takımın Avusturya kampına katılarak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir transfer zirvesi gerçekleştirecek. Bu buluşmada, gündemdeki isimlerin son durumları ve girişimlerde gelinen son nokta masaya yatırılacak. Kadrosunu bir hücumcu, bir orta saha, bir de savunmacı ile güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’da öne çıkan isimler de belli oldu. Forvet hattında ilk sıra Gervinho’ya ait. Roma’ya teklif götüren Galatasaray Yönetimi, İtalyan kulübünden olumlu yanıt gelmesi halinde, Fildişi Sahilli futbolcuyu büyük ihtimalle renklerine bağlayacak.

Melo’ya teklif gelince

Diğer taraftan Melo’da devam eden belirsizlik, orta saha konusunda da yönetimi bir yol haritası çizmek zorunda bırakıyor. Napoli’den ayrılması neredeyse kesinleşen Gökhan İnler, bu bölge için düşünülen ilk oyuncu. Eğer Melo’ya resmi teklif gelirse, Sarı-Kırmızılılar da vakit kaybetmeden Gökhan’ı renklerine bağlamaya çalışacak.

Stoperleri de belirledi

Ayrıca hazırlık döneminde ve özel maçlarda, savunma sıkıntılarının sürdüğü göze çarpmıştı. Manchester United’da gözden çıkarılan Rafael’in, sağ beke ilaç olabileceği düşünülüyor. Eğer uygun bir maliyet üzerinde mutabakat sağlanırsa, Brezilyalı futbolcunun da transfer edilebileceği belirtiliyor. Hamza hocanın stoper hattında ise Semih, Chedjou, Dany ve Hakan Balta dörtlüsünü kullanmayı planladığı ifade ediliyor.

Tek endişe UEFA

Galatasaray’ın transfer sürecinde ezeli rakiplerine göre nispeten ağır davranmasının altında, UEFA’nın Finansal Fair-Play uygulaması yatıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün bütçe açığını yakından takip eden UEFA’dan ceza alma endişesi yaşayan Sarı-Kırmızılı kulüp, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma tehlikesi oluşmaması adına, transfer girişimlerinde en düşük maliyeti yakalamak için çaba sarf ediyor.

Yorum Gönder