FLAŞ HABER

Galatasaray'da planları bozan gelişme!

26 Temmuz 2016 Salı 19:19

Kadro dışı bırakılan Umut Bulut ve Tarık Çamdal, takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Galatasaray'da planları bozan gelişme!
Galatasaray'da kadro dışı kalan Umut Bulut ve Tarık Çamdal, takımda kalacaklarını açıkladı. Başka takıma gitmek istemeyen iki oyuncu, yönetimin de planlarını bozdu.

Kadro dışı bırakılan Umut Bulut ve Tarık Çamdal, Galatasaray'da devam kararı aldı. İki oyuncu da teklifler olmasına rağmen, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmayı düşünmüyor.

Çamdal: "Galatasaray'ı tercih ettiğim için pişman değilim''

Üç yıl daha mukavelesi olan Tarık Çamdal, ''Zamanında birçok takımdan teklif geldi. Galatasaray'ı tercih ettiğim için pişman değilim'' dedi.

Genç oyuncu, A2 Takımı ile çalışmalara devam edeceğini belirtirken, maçlarda oynamasa bile 4.5 milyon Avro kazanacak.

Umut'a teklif çok, rakam düşük

Umut Bulut'un menajeri Ali Egesel yaptığı açıklamada, futbolcunun bir yıl daha kontratı olduğunu hatırlatarak, "Yönetimin uygulaması tek taraflı. Umut bir yıl daha devam edecek" diye konuştu.

Süper Lig'den birçok takımın istediği Umut'a, Galatasaray'dan kazandığı miktardan çok daha az tekliflerin geldiği öğrenildi.

Yönetimin takasta kullanmak istediği iki oyuncu, bu tekliflere de olumlu yanıt vermiyor.

Dzemaili'nin kalma ihtimali arttı

Bu arada Bologna'nın kadrosuna katmak istediği Dzemaili'nin transferi, kilitlenmiş durumda. İtalyan kulübü, İsviçreli oyuncu için Galatasaray'ın istediği rakamı vermiyor. Dzemaili'nin takımla devam etme ihtimali ağır basıyor.

Yorum Gönder