FLAŞ HABER

Galatasaray'da Penaltı Kavga Çıkardı!

11 Kasım 2013 Pazartesi 18:49

Galatasaray'da dün son dakikada kazanılan ve Melo'nun kaçırdığı penaltı problem oldu.

Galatasaray'da Penaltı Kavga Çıkardı!
 Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. Galatasaray'ın son dakikada kazandığı penaltı vuruşu öncesi küçük bir 'kim kullanacak' krizi yaşandı.
Hakem Bülent Yıldırım'ın beyaz noktayı göstermesinin ardından topu alarak penaltı noktasının başına gelen takımın penaltıcısı Felipe Melo, penaltıyı kullanmak için yanına gelen Burak Yılmaz'a izin vermedi.

Süper Lig kariyerinde 99 kez gol sevinci yaşayan Burak, Fenerbahçe karşısında kazanılan penaltıyı gole çevirebilseydi, 100'ler kulübüne girecekti.

İLK HAFTADA VERMİŞTİ

Felipe Melo ile Burak Yılmaz arasındaki penaltı tartışması benzer bir şekilde ligin ilk haftasında oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında da yaşanmış, Brezilyalı yıldız penaltıyı Burak Yılmaz'ın kullanmasına izin vermişti.

Felipe Melo, Gaziantepspor karşılaşması sonrasında penaltı öncesinde yaşanan tartışmayla ilgili olarak; "Kağıt üzerinde takımın penaltıcısı benim. Ama burada o kullanmak istedi, o da çok büyük bir oyuncu, büyük bir yıldız. Gol kralı sonunda. Çok üst düzey bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe maçında da oynamadı. Bir daha olsa yine veririm." şeklinde konuşmuştu.

MANCİNİ'DEN DROGBA İSYANI!

Galatasaray'ın İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini'nin Didier Droba'ya kazanılan penaltıyı atmadığı nedeniyle tepki gösterdiği belirtildi. Teknik Direktör Roberto Mancini'nin maçtan sonra soyunma odasında Didier Drogba'ya, "Takımdaki en deneyimli futbolcu olarak penaltıyı niye sen atmadın?" dediği iddia edildi.

Kısa bir şaşkınlık yaşayan Fildişi Sahilli oyuncunun, Mancini'nin bu çıkışına karşılık Melo'nun takımın penaltıcısı olduğunu söylemekle yetindiği ifade edildi. Bu arada Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba maçtan sonra stattan yalnız ayrıldı.

Yorum Gönder