FLAŞ HABER

Galatasaray'da 3 futbolcuya forma yasağı

16 Aralık 2014 Salı 18:42

Galatasaray'da 3 futbolcuya forma yasağı... Yönetimden Hamza Hamzaoğlu'na uyarı: Bu 3 futbolcuya forma verme! Galatasaray'ın devre arası göndermek istediği futbolcuların sözleşme detayları ortaya çıktı.

Galatasaray'da 3 futbolcuya forma yasağı
GALATASARAY'A 3 FUTBOLCU İÇİN TEKLİF

Galatasaray ile Kardemir Karabükspor'un Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın transferleri için yaptığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı. Furkan'ı satın almak isteyen kırmızı lacivertli kulüp, bonservis için 1 milyon Euro teklif etti. Sarı kırmızılı takımın eski futbolcularından Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı kırmızı lacivertliler, sezon sonuna dek kiralamak istedikleri Yasin ve Umut için de 250'şer bin Euro önerdi. Karabükspor, tekliflerine olumlu yanıt verilmesi halinde bu paraların tek seferde peşin ödeneceğini de bildirdi.

SARI KIRMIZILI YÖNETİM OLUMLU CEVAP VERDİ

Mali yönden sıkıntı yaşayan Galatasaray yönetimi de toplam 1.5 milyon Euro'nun peşin ödenecek olmasından dolayı Karabükspor'a olumlu yanıt verdi. Bu arada kırmızı lacivertli yöneticiler, Galatasaray yönetiminden özel talepte bulunarak, herhangi bir sakatlık riskine karşı Umut, Yasin ve Furkan'ın devre arasına dek oynatılmamasını istedi. Sarı kırmızılılar da bu talebi kabul etti ve üç futbolcuyu da bugün oynanacak Balçova Yaşamspor maçının kadrosuna almadı ve takım İzmir'e 18 yerine 16 futbolcuyla gitti.

YASİN'DE SORUN VAR

Bu arada Yasin Öztekin'in Kardemir Karabükspor'a gitmek istemediği ve bu yöndeki düşüncesini sarı kırmızılı yönetime ilettiği bildirildi. Ancak yöneticilerin ne yapıp edip bu oyuncuyu ikna edeceği belirtildi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder