FLAŞ HABER

Galatasaray'a piyango!

06 Mayıs 2014 Salı 17:24

Galatasaray'a piyango! Galatasaray’ın bonservisi için 10 milyon euro teklif ettiği Doria’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'a piyango!
Sarı kırmızılı ekip genç stoperi bonservis ücreti ödemeden satın alabilir.
 Devre arasında kadrosuna kaliteli bir stoper katmak için uzun uğraşlar veren fakat Astori, Ranocchia, Rhodolfo gibi isimlerle anlaşamayan Galatasaray bu sefer yaz transfer döneminde bombayı patlatmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına yansıyan haberlerde sarı kırmızılı ekibin Botafogo forması giyen 19 yaşındaki Doria için 10 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ve teklifin reddedildiği iddia edilmişti.

Brezilya’nın genç jenerasyonunun en başarılı stoperi olarak dikkat çeken Doria son aylarda kulübü Botafogo ile sorunlar yaşıyor. Yaklaşık 3 aydır kulüpten parasını alamayan genç oyuncunun sözleşmesini feshetmek için mahkemeye başvurabileceği belirtiliyor. Oyuncunun sözleşmesinde 3 ay para alamadığı takdirde sözleşmesini feshetme maddesi bulunuyor. 8 Mayıs’ta bu üç aylık süre dolacak ve oyuncu sözleşmesini feshetme hakkını kazanmış olacak.

Lancenet’in haberine göre Avrupa’dan bazı takımların Doria’nın durumunu yakından takip ettiği ve menajeri Jolden Vergette ile temas halinde oldukları ifade ediliyor.

Bu takımların biri de Galatasaray. Chedjou, Dany gibi yabancı stoperleriyle yollarını ayırması beklenen sarı kırmızılı ekip takıma uzun yıllar hizmet edecek bir isim arayışı içerisinde.

Brezilya basınına göre Doria ile Galatasaray'ın haricinde Monaco'nun da ilgileniyor.

Yorum Gönder