FLAŞ HABER

Galatasaray Yüzünden Kadro dışı bırakıldı

24 Aralık 2013 Salı 18:03

Galatasaray Spor Kulübü'nün ara transfer dönemi gelmeden Anadolu takımlarının sivrilen isimleriyle transfer görüşmesi yapması, oyuncuların kafasını karıştırması ve ardından da kulüplerince kadro dışı bırakılmalı geleneğine bir yenisi daha eklendi.

Galatasaray Yüzünden  Kadro dışı bırakıldı
 Şimdi de transferin gözde isimlerinden Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ile görüşen Galatasaray'ın flörtü genç futbolcunun kadro dışı bırakılmasına neden olurken yaşanan bu gelişme geçmişteki benzer vakaları da akıllara getirdi. Sporx'in haberine göre, transferin gözde isimlerinden Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'ın Galatasarayla flörtü genç futbolcunun kadro dışı bırakılmasına neden oldu.

Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcuları Tarık Çamdal'la temasa geçmesinin etik olmadığını belirten Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşçan, sarı - kırmızılı kulübün futbolcularının kafasını karıştırmasından dolayı oyuncularını kadro dışı bırakmak zorunda kaldıklarını söyledi. Eskişehirspor başkanının Tarık Çamdal konusunda futbolcularının aklını çelmekle suçladığı Galatasaray'ın ise bu konuda sessiz kalması manidar bulundu.

Yorum Gönder