FLAŞ HABER

"Galatasaray Maçında Olup Bitenler..."

30 Eylül 2013 Pazartesi 23:55

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Nicola Jurcevic, kaybedilen Antalyaspor maçının ardından konuştu.

"Galatasaray Maçında Olup Bitenler..."
 Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Nicola Jurcevic maçın ilk yarısını iyi oynayamamalarına rağmen devreyi golsüz kapattıklarını söyledi. Oyunun dönüm noktasının, ikinci yarının başlangıcı olduğuna dikkati çeken Jurcevic, "Oyunun başlangıcında bir hata yaptık ve geriye düştük. Kısa süre sonra ikinci golü yedik. Golden sonra oyunu çevirmeye çalıştık. Ancak Antalyaspor hızlı adamlarını kullanarak bu golleri buldu. Kabul edelim ki bugün iyi günümüzde değildik. Antalyaspor'u tebrik etmeliyiz" dedi.
Galatasaray maçında yaşananların bugünkü maçın sonucuna etki edip etmediği şeklindeki bir soruya ise Jurcevic, şu yanıtı verdi:

"Galatasaray maçında olup bitenleri unutmak, olanların takıma olumsuz etki etmesini engellemek için elimizden geleni yaptık. Antalyaspor üzerine analizler yaptık. Antalyaspor'un kontraataklarda iyi takım olduğunu biliyorduk ve bu yönde çalışmalar yaptık. Galatasaray maçında yaşananları bahane olarak görmek doğru olmaz. Bu akşam takım halinde iyi değildik, formda değildik. Yeteri kadar agresif değildik. Topun bizde kalması yönünde yeteri kadar becekli değildik. 2 golü yerken de defansif hatalar yaptık."
Siyah beyazlı genç yıldızlardan Muhammet ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, iki takımın da maça durgun başladığını söyledi. Muhammet, "İkinci yarının başında yediğimiz gol bizi oyundan düşürdü. İkinci golden sonra iyi oynamaya başladık ama skoru değiştiremedik. İnşallah önümüzdeki hafta daha iyi bir oyunla daha iyi şeyler bekliyoruz" dedi.
Ramon Motta ise Galatasaray maçında iyi oynamalarına rağmen, bugünkü maçta iyi oynamadıklarını söyleyerek, artık önlerindeki maçlara konsantre olmaları gerektiğini ifade etti. Motta, "Biz 4 maç üst üste kazandık. Belli bir oyun sistemiz var. Bugün istediğimiz oyunu sahaya koyamadık. Antalyaspor'u da tebrik ediyoruz. Galibiyeti hak ettiler" dedi.

Yorum Gönder