FLAŞ HABER

Galatasaray Josue ile Telles Porto ile anlaştı

30 Haziran 2016 Perşembe 17:15

Porto’nun Telles’i ısrarla istemesini koz olarak kullanan Galatasaray 6 milyon Euro bonservis ve Bursaspor’un eski orta saha oyuncusu Josue’yi talep etti. iki taraf el sıkışmaya yakın...

Galatasaray Josue ile Telles Porto ile anlaştı
Yüksek maliyetli transferlerden kaçınan Galatasaray, elindeki futbolcularını takasta kullanarak kadrosuna önemli isimler katmak istiyor. Serdar Aziz’in transferinde bu yolu izleyen sarı-kırmızılı yönetim Bilal, Sercan ve Furkan’ı, Bursaspor’a vermişti. Şimdi ise gözler Alex Telles’e çevrildi. Porto, ısrarla istediği Brezilyalı sol bek için Galatasaray yönetimine 6.5 milyon Euro teklif etti. Sarı-kırmızılılar ise 6 milyon Euro artı Josue’yi istedi.

KASA RAHATLAYACAK
Geçen sezon Braga’da kiralık olarak oynayan Bursaspor’un eski orta saha oyuncusunun da Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Alex Telles de sarı-kırmızılı takıma dönmek istemiyor ve Porto’da oynamaktan yana tavır almış durumda. Yapılan pazarlıklar sonunda iki külübün anlaşmaya çok yaklaştığı belirtiliyor. imzalar atılırsa Galatasaray hem kasasına 6 milyon Euro gibi sıcak bir para koyacak hem de Josue ile takımı güçlendirecek.

Yorum Gönder