FLAŞ HABER

Galatasaray Gaziantepsporu Konuk Ediyor!

26 Nisan 2015 Pazar 19:58

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'u konuk ediyor...

Galatasaray Gaziantepsporu Konuk Ediyor!
D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45'Uzaktan şutlar devam ediyor. Gaziantepspor'da Mustafa'nın uzaktan sert şutu kaleci Muslera'da kaldı.
45'Galatasaray'da bu kez de Umut, uzaktan kaleyi yokladı ama top Eray'da kaldı.
45'Gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın uzak mesafeden kaleye şutunda top üstten dışarıya gitti.
45'İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.
44'Gaziantespor'da Abdülkadir, çalımlarla ceza alanı yakınlarına kadar geldi ama ardından topu kaybedince Melo'ya sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü.
42'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un ceza alanına ortasında kale sahası içinde tam bir karambol oluştu. Ardından savunmanın müdahale ettiği topu Telles ortaladı, Selçuk'un vole denemesinde top dışarıya çıktı.
41'Emre'nin harika pasında savunma arkasına iyi sarkan Burak'ın ceza alanı içinden vuruşunda Eray topu kornere çeldi.
40'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşu Selçuk'un ceza alanına ortasında Umut topa hamle yapsa da savunma topu karşıladı.
39'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Telles'in ceza alanına ortasında savunmaya çarpan top kornere gitti.
38'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un ceza alanına ortasında Umut'un kafa vurduğu top yandan dışarıya gitti.
37'Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Olcan, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
36'Gaziantepspor karşı atağında Erdem'in pasında ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Chibuike'nin ceza alanına Erdem'i kaçırma düşüncesi başarısız oldu.
35'Sarı kırmızılılar sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Emre'nin ceza alanına ortasında Olcan'ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
34'Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza alanına giren Leal'in son çizgi yakınlarından içeriye çevirdiği topu son anda savunma uzaklaştırdı.
33'Türk Telekom Arena Stadı'nda tansiyonun yükseldiği dakika. Sol Ceza alanına sol çaprazdan girmek isteyen Selçuk, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama oyun devam etti. Taraftarların büyük tepkisi oldu.
32'Galatasaray sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
31'Gelişen Gaziantepspor atağında Barış'ın ceza alanına sert ortasında Chedjou topu karşıladı.
30'Yine sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında arka direkte bulunan Burak topa doğru kaydı ama vuramadı.
29'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ortasında Burak topu kontrol etti ve dönüp şutunu çekti ama sonuç çıkmadı.
28'Kullanılan serbest vuruşta Muhammet'in ceza alanına ortasında barajdan seken topa Umut müdahale etti ve ardından Melo topu uzaklaştırdı.
27'Galatasaray'da Felipe Melo, Muhammet Demir'e yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.
26'Galatasaray savunmasında Chedjou pas hatası yaptı ve Gaziantepspor ani bir atak şansı yakaladı ama sol kanattan ceza alanına giren Chibuike topu kaybetti.
24'Sarı kırmızılılar paslarla rakip ceza alanı ön bölümüne kadar gitti ama son olarak Emre'nin pasında sağ kanatta topla buluşan Sabri, rakibini geçmek isterken topu kaybetti.
23'Galatasaray çok adamla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışırken kaptırılan toplar savunma hattında sıkıntı yaşatıyor.
22'Kullanılan serbest vuruşta Chibuike'nin ceza alanına ortasında herkesi aşan top oyun alanını terk etti.
21'Hızlı gelişen Gaziantepspor atağında Muhammet, orta alanda Melo'yu geçip hızla rakip ceza alanına yöneldi ama Hakan'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Hakan Balta, hakemden uyarı aldı.
20'Galatasaray'da bu kez Telles, uzaktan şansını denedi ama top yandan az farkla dışarıya gitti.
19'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Gaziantepspor savunması topu karşıladı.
18'Galatasaray gole çok yaklaştı. Burak'ın pasında topla buluşan Selçuk, topu ceza alanına kadar taşıyıp pasını ceza alanı içi sağ çaprazındaki Emre'ye verdi. Emre'nin sert şutunda kaleci Eray topu son anda kornere çeldi.
17'Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Chibuike'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
16'Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından ceza alanına yapılan ortada Abdülkadir'in kafasından seken top sol kanada açıldı. Topu alan Arokoyo, pasını Mustafa'ya verdi. Mustafa'nın uzaktan şutu savunmaya çarptı ve yine kornere çıktı.
15'Gelişen Gaziantepspor atağında Chibuike'nin ceza alanı dışından kaleye şutunda top savunmadan sekip kornere gitti.
14'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk'un ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı topa ceza alanı dışından Telles vurdu ama top yandan dışarıya gitti.
13'Sol kanattan gelişen bir başka Galatasaray atağında Olcan, ceza alanına girip ortasını yaptı ama son anda Şenol topu kornere gönderdi.
12'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Olcan'ın ceza alanına ortasında Burak topa hamle yaptı ama savunma topu karşıladı.
11'Hızlı gelişen Galatasaray atağında Emre'nin pasında topla buluşan Selçuk, savunma arkasına koşu yapan Burak'a ara pasını gönderdi ama Burak, ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve serbest vuruş bekledi ama oyun devam etti.
4'Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Selçuk'un ortasında savunmanın karşıladığı topa Emre vurdu. Top bir kez daha savunmadan sekti ve Burak topa hareketlendi ama yine savunma hızlı müdahaleyle topu uzaklaştırdı.
3'Sarı kırmızılılar maça hızlı başladı. Sol kanattan gelişen atakta Telles'imn ceza alanına ortasında savunmadan seken top kornere çıktı.
2'Rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluşan Chedjou'nun ceza alanı içi sol çaprazına koşu yapan Olcan'a uzun bir top gönderdi ama Olcan topu oyun alanı içinde tutamadı.
1'İlk düdük çaldı ve karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı...
M.Ö.Türk Telekom Arena Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...

SAAT: 19.00
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Mete Kalkavan
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Emre, Olcan, Umut, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

GAZİANTEPSPOR: Eray, Elyasa, Şenol, Chico, Barış, Chibuike, Erdem, Oğuzhan, Muhammet, Luis Leal
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

Yorum Gönder